top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-08-2013 Betting Tips: Watford FC - Nottingham Forest, Kampstart 25. august, kl 14:15

Kampstart søndag 25. august 2013, kl 14:15
Watford FC og Nottingham Forest skal søndag eftermiddag på Vicarage Road stadion spille deres 4. runde i den engelske Championship. Begge hold er tophold og har også en flot flot kampform. På papiret er disse mandskaber utroligt jævnbyrdige og der er reelt ingen favoritter i vores optik.
  • Betting Tips: Interessant er at Nottingham Forest har en mur foran mål — ingen mål er der scoret i turneringens 3 første kampe og Nottingham Forest er det ENESTE hold i Championship, som har holdt målet rent. I Watford møder vi et aggressivt offensivt orienteret hold, som er det hold, der har SCORET flest mål af samtlige 24. hold i Championship. Det bliver utroligt interessant at se, hvad der sker når muren møder målskytterne. Bookmaker tror mest på, at Nottingham Forest er de snu og holder målet rent endnu engang og oveni købet vinder en smal sejr. Et 2-tal giver odds 3,4 og er meget flot på et hold, som ingen hold endnu har scoret et mål på.
Watford FC er det mest scorende hold i Championship
 
 

 
Nottingham Forest har holdt målet rent i turneringens første 3 kampe - eneste hold i ligaen der har en mur foran eget mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3