top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-08-2013 Betting Tips: FC København - FC Vestsjælland, Kampstart 25. august, kl 17:00

Kampstart søndag 25. august 2013, kl 17:00
 
Der kan skrives meget om FC København og FC Vestsjælland. Alle tror endnu engang at endelig vinder løverne — for alt andet ville være en sensation. 85% af tipsters tror FCK vinder i dag og det er alene begrundet i FCK´s meriter fra tidligere sæsoner. Et hurtigt kig i tabellen viser dog — at skulle FC København vinde i dag, så er det faktisk mere en sensation end nogen af de andre resultater, dvs. uafgjort eller et nederlag.
FC Vestsjælland vinder til vanvittige odds 11,00 på Bet365!!! Et gaveodds og FCK er i øjeblikket kejseren i ”Kejserens nye klæder” — han har jo ikke noget tøj på!!!
 
 

Et gaveodds på 11 på et 2-tal på et sandsynligt resultat - sjældent set!
 

Tidligere meritter får ikke Bookmaker til at tro på FCK i dag.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3