top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-08-2013 Betting Tips: AaB - FC Midtjylland, Kampstart 26. august, kl 19:00

Kampstart mandag 26. august 2013, kl 19:00
Ingen tvivl om at FC Midtjylland brager afsted med 5 sejre på stribe. Overraskende er dog, at de er gjort til favoritter på jydernes mægtige stadion med de ”stolte traditioner”. Et kig i tabellen viser, at AaB faktisk har gjort det ganske udmærket, så at kampen ender med midtjysk sejr, det er på ingen måde givet på forhånd. Vi er ret sikre på, at eksempelvis Duncan bliver pænt opdækket i aftenens kamp, så han laver ingen mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3