top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-08-2013 Betting Tips: Liverpool FC - Manchester United, Kampstart 1. september, kl 14:30

Kampstart søndag 1. september 2013, kl 14:30
Liverpool FC og Manchester United skal i søndagens mest interessante Premier League opgør dyste om, hvem der skal toppe ligaen. I øjeblikket er de henholdsvis nummer 2 og nummer 4 i Premier League og begge hold er ubesejrede.
Liverpool viser en fremragende dagsform i øjeblikket. I de seneste 7 kampe holdet har spillet, er det blot blevet til et enkelt nederlag og det var i en træningskamp mod Celtic. Kampen endte med 0:1.
Manchester United har som ambition og primær målsætning at vinde Premier League. De har et frygtindgydende mandskab og Swansea med Michael Laudrup fik fornylig et ordentlig hug i tuden på hjemmebanen Liberty Stadium, da de bundpræsterede med et 4:1 nederlag. Manchester United spillede i en helt anden liga end Swansea og det var tydeligt, at der var forskel på toppen og midten af Premier league i lige netop dén kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3