top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-08-2013 Betting Tips: Viborg FF - FC København, Kampstart 1. september, kl 17:00

Kampstart søndag 1. september 2013, kl 17:00
Thomas Dalgaard fra Viborg bragede 3 kasser ind mod SønderjyskE — på sønderjydernes eget Haderslev Fodboldstadion den 18. august. 7 dage senere knaldede samme fodboldspiller 2 kasser ind mod det pt. stærkeste hold i superligaen efter vores opfattelse — Eksplosive Esbjerg.
FCK kan vise 3 uafgjorte kampe som deres fornemste resultater i deres seneste 3 kampe. Før da havde de tabt 4 kampe i streg. Tragi — komisk at følge den nedtur, som løverne i øjeblikket er i gang med at realisere. Har læst i medierne at Elkjær mener en tredjeplads til løverne er realistisk. Troede han mente Superligaen, da jeg læste overskriften, men han mente en tredjeplads i gruppespillet i Champions League. Hvis I så seneste kamp FCK deltog i mod Vestsjælland, så vil dem med objektive briller på konstatere, at Vestsjælland var tættere på sejren end FCK var. Årets samlede vinder af Superligaen BLIVER IKKE FCK, det er allerede 98% sikkert.
  • Betting Tips: Viborg er i storform. De scorer mål. Holdet har optimisme og ”gå på mod”. Viborg spillerne tror på det. Viborg stadion vil blive båret frem af skrigende og heppende fans og FCK møder op uden fantasi og den eneste, de har der formentlig skriger — det er Ståle Solbakken, som altid. Hvis FCK vinder denne kamp — så er det forsidestof til alle landets sports aviser — det vil faktisk være en overraskelse. Trods det er FCK alligevel favoritter til at vinde denne kamp — totalt uforståeligt uanset om spillerne målt i kroner og ører repræsenterer en langt højere værdi end Viborg spillerne gør ditto. Ergo — ræk hånden frem og sig ja — tak til et flot mega-odds på et 1-tal til 5,00 fra Bet365 plus andre bookmakere. 1-tallet skal bare spilles på Bet365, idet Viborg er i fremgang — mens FCK er i opløsning. Beklager FCK, Bookmaker tror stadigvæk ikke på jer — I har endnu ikke bevist, at I fortjener den respekt, som hele fodbold Danmark stadigvæk har for jer — selv bookmakerne tror I er favoritter, når I ikke er det.
  • Tror desuden også denne kamp bliver særdeles målrig. Der er lagt op til målorgie.
    Der bliver scoret mindst 3 mål Over/Under (2,5) til ca odds 1,72
    Der bliver scoret mindst 4 mål Over/Under (3,5) til ca odds 2,62
    Der bliver scoret mindst 5 mål Over/Under (4,5) til ca odds 5,00
FCK som de var engang
FCK i dag - som alle hold leger med
Viborg kan sagtens slå FCK til flotte odds 5 på 1 - tal, plus mange mål
Sjældent man får et odds så højt på hjemmesejr mod et hold i opløsning resultatmæssigt og spillemæssigt
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3