top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-08-2013 Betting Tips: Viborg FF - FC København, Kampstart 1. september, kl 17:00

Kampstart søndag 1. september 2013, kl 17:00
Thomas Dalgaard fra Viborg bragede 3 kasser ind mod SønderjyskE — på sønderjydernes eget Haderslev Fodboldstadion den 18. august. 7 dage senere knaldede samme fodboldspiller 2 kasser ind mod det pt. stærkeste hold i superligaen efter vores opfattelse — Eksplosive Esbjerg.
FCK kan vise 3 uafgjorte kampe som deres fornemste resultater i deres seneste 3 kampe. Før da havde de tabt 4 kampe i streg. Tragi — komisk at følge den nedtur, som løverne i øjeblikket er i gang med at realisere. Har læst i medierne at Elkjær mener en tredjeplads til løverne er realistisk. Troede han mente Superligaen, da jeg læste overskriften, men han mente en tredjeplads i gruppespillet i Champions League. Hvis I så seneste kamp FCK deltog i mod Vestsjælland, så vil dem med objektive briller på konstatere, at Vestsjælland var tættere på sejren end FCK var. Årets samlede vinder af Superligaen BLIVER IKKE FCK, det er allerede 98% sikkert.
  • Betting Tips: Viborg er i storform. De scorer mål. Holdet har optimisme og ”gå på mod”. Viborg spillerne tror på det. Viborg stadion vil blive båret frem af skrigende og heppende fans og FCK møder op uden fantasi og den eneste, de har der formentlig skriger — det er Ståle Solbakken, som altid. Hvis FCK vinder denne kamp — så er det forsidestof til alle landets sports aviser — det vil faktisk være en overraskelse. Trods det er FCK alligevel favoritter til at vinde denne kamp — totalt uforståeligt uanset om spillerne målt i kroner og ører repræsenterer en langt højere værdi end Viborg spillerne gør ditto. Ergo — ræk hånden frem og sig ja — tak til et flot mega-odds på et 1-tal til 5,00 fra Bet365 plus andre bookmakere. 1-tallet skal bare spilles på Bet365, idet Viborg er i fremgang — mens FCK er i opløsning. Beklager FCK, Bookmaker tror stadigvæk ikke på jer — I har endnu ikke bevist, at I fortjener den respekt, som hele fodbold Danmark stadigvæk har for jer — selv bookmakerne tror I er favoritter, når I ikke er det.
  • Tror desuden også denne kamp bliver særdeles målrig. Der er lagt op til målorgie.
    Der bliver scoret mindst 3 mål Over/Under (2,5) til ca odds 1,72
    Der bliver scoret mindst 4 mål Over/Under (3,5) til ca odds 2,62
    Der bliver scoret mindst 5 mål Over/Under (4,5) til ca odds 5,00
FCK som de var engang
FCK i dag - som alle hold leger med
Viborg kan sagtens slå FCK til flotte odds 5 på 1 - tal, plus mange mål
Sjældent man får et odds så højt på hjemmesejr mod et hold i opløsning resultatmæssigt og spillemæssigt
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3