top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-09-2013 Betting Tips: Randers FC - Sønderjyske, Kampstart 2. september, kl 19:00

Kampstart mandag 2. september 2013, kl 19:00
Mandagens enlige superliga kamp er mellem Randers og SønderjyskE. SønderjyskE har superligaens svageste offensive fodboldspillere med blot 4 scoringer i 6 kampe. Det kører på ingen måde for de jyske knægte.
Randers har hidtil gjort det som forventet i denne sæson. Vinder de dagens kamp kommer de op på en tredjeplads i superligaen og det må siges at være BESTÅET. Ronnie Schwartz er ”næsten” altid garant for en scoring, så hold øje med ham i aftenens tv — kamp på TV 3 Sport kl. 19:00.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3