top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-09-2013 Verdens dyreste fodboldspiller — Gareth Bale — Pris: 750 mio. Kr.

Gareth Bale er en éner, der kan lave mål og løbe stærkt. Real Madrid har haft den store tegnebog fremme og har givet mere for én spiller, end værdien af hele superligaen.Gareth Bale er ifølge blandt andet BBC blevet solgt af Tottenham til Real Madrid for ca. 746 mio. kr. (£84,7 mio.) Tidligere var det hans kommende holdkammerat i front ”Ronaldo”, som var verdens dyreste fodboldspiller, idet han tilbage i 2009 blev handlet for knap 705 millioner kr.
Hvem er Gareth Bale?
Bookmaker har samlet et udvalg af videoer med denne fantastiske fodboldspiller, så læn dig tilbage og nyd verdens dyreste og forhåbentlig også en af verdens bedste fodboldspillere OGSÅ i de kommende år. Vi glæder os allerede til Real Madrids næste kamp med Gareth Bale og Ronaldo på banen — det bliver klasse!
 
Gareth Bale´s mål i fodbold sæsonen 2012/2013
 
 
Interview med Gareth Bale - Verdens dyreste fodboldspiller
 
Gareth Bale tjener kassen - men han er blot et menneske som alle os andre. Fedt at se, at han har begge ben solidt plantet på jorden i dette interview.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3