top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-09-2013 Betting Tips: Landskamp; Malta - Danmark, Kampstart 6. september, kl 20:00

Kampstart fredag 6. september 2013, kl 20:00
Danmark skal i fredagens landskamp forsøge at vinde 3 tiltrængte point i VM kvalifikationsgruppe B mod Malta. Hidtil Har Danmark ikke imponeret og senest skuffede holdet fælt med nederlag til såvel Polen som Armenien. Nederlaget til Armenien var en sensation og fik hele fodbold Danmark til at gå i stå. Danmark tabte 4:0 til upåagtede Armenien i en kamp, der havde konsekvenser.
Interessant er det også, at Malta trods det at alle snakker om, at landet er en miniput fodbold nation, hvilket landet er, så vil dette være en ”sikker” kamp. Historikken viser desværre, at Malta IKKE altid er en walk-over. Armenien som i den grad maltrakterede og udstillede et dansk fodboldhold i total opløsning i 4-0 fadæsen, blev faktisk selv på sensationel vis knækket af Malta den 7. juni 2013 med Malta sejr på 0-1. Blot 4 dage senere TABTE Danmark til Armenien. Landsholdsfodbold har så mange ubekendte faktorer, så det sker oftere i landsholdssammenhæng, at de store overraskelser forekommer, end man ser det i traditionel klubfodbold.
Kampen sendes direkte på 6´eren klokken 20:00.
 
Danmark vinder denne landskamp mod Malta - sikkert bet - se betting tips til kampen ovenfor
 
Malta er en meget lille fodboldnation
 
 
I Danmark elsker vi fodbold
 
Se kampen direkte på tv på 6 ´eren klokken 20:00 fredag aften den 6. september 2013
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3