top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-09-2013 Champions League gruppespillet begynder, Kampstart 17. september, kl 20:45

Kampstart: Tirsdag 17. september, 2013 kl 20:45
Champions League starter tirsdag den 17. september 2013 med gruppespillet. Ventetiden er ovre og nogle af verdens største og rigeste fodbold klubber skal igen dyste om, hvem der er bedst blandt de bedste. Det bliver med garanti fodbold i verdensklasse, vi kommer til at se.
 
Det meste bliver vist på tv, nogle kampe bliver transmitteret live , hvis man har kanalerne TV3 samt 6´eren, ellers må man se med via eksempelvis gratis live streaming radio og tv på Bet365 — masser af muligheder. Der er også andre udenlandske kanaler, der viser kampene, så der er masser af alternativer til gratis topfodbold på DIT TV. Husk nu at spille med DIN Bookmaker på en eller flere af kampene, det er altid meget sjovere at se en fodboldkamp, når man selv har noget på spil.
I Champions League kampene vil et hurtigt kig på odds´ene hurtigt give os et fingerpeg om, hvem bookmakerne mener, er favoritterne til at vinde det hele. Lad være med at bruge de lave odds til at bestemme, hvor du better. Det er meget bedre at udvælge nogle hold med potentiale, som senere kan gå hen og overraske.
Alle disse hold spiller Champions League — kig ind på Bet365 for at se endnu mere statistik om alle holdene. Vi vil inden kampstart på tirsdag komme med betting tips til særligt udvalgte Champions League kampe, hvor der er mer-værdi i at spille på et højt men sandsynligt odds.
 
 
Champions League starter ENDELIG den 17. september 2013
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3