top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-09-2013 Betting Tips; Superliga: FC København - Esbjerg fB, Kampstart 14. september, kl 17:00

Kampstart lørdag 14. september 2013, kl 17:00
FC København og Esbjerg fB er den eneste superliga kamp lørdag eftermiddag. Kampen bliver vist direkte på Canal 9, så dansk bold på tv hele weekenden — det bliver godt.
Esbjerg har hidtil haft de farligste måltyve i superligaen, ja selv internationale hold som franske St. Etienne har på egen krop følt hvad Esbjerg holdet med angrebs esserne kan udfolde af mirakler oppe foran mål. Altid dejligt at se Esbjerg spille bold. Dog er der en anelse træthed at spore i holdets resultater på hjemmefronten. På os virker det som om, at superligaen ikke er førsteprioritet for holdet og det koster altså point. Esbjerg har 19. august tabt 3:2 til Randers, de tabte også 3:1 til Viborg den 25. august. Imellem de 2 nederlag vandt holdet sensationelt på hjemmebane på 4:3 over det franske hold St. Etienne og formåede endda at hente en 0:1 sejr på udebane. Vi skal derimod heeeeeeeeeeeeelt tilbage til 10. august for at finde en flot superliga sejr til Esbjerg. Superligaen har åbenbart ikke 1. prioritet...
FCK er derimod så småt ved at komme i omdrejninger — tror de fleste og efter holdets seneste 1:4 sejr over Viborg, samt det faktum at FCK ikke har tabt 4 kampe i træk, er der meget der bekræfter, at holdet så småt er ved at få vendt skuden. Især har Ståle´s tilbagekomst ifølge flere medier haft en særdeles gunstig indflydelse på spillertruppens spillere, idet alle føler, at nordmanden tilfører holdet gejst og optimisme. Fanendo Adi er en af de spillere, som vi synes er utroligt interessante at følge og han scorer formentligt et mål i Esbjerg kampen.
FCK vinder over Esbjerg - spørgsmålet er blot med hvor mange mål, se betting tips foroven
Adi og de andre løver skal nok score mål i Parken i lørdagens superliga kamp på Canal 9
 
 
FCK har ikke tabt 4 kampe i træk
 
Senest sønderbankede de Viborg med 1:4 - endelig er der udsigt til at FCK får udnyttet sit store potentiale
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3