top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-09-2013 Betting Tips: Bundesliga; Bayern München - Hannover 96, Kampstart 14. september, kl 15:30

Kampstart lørdag 14. september 2013, kl 15:30
Hannover 96 er i øjeblikket et tophold i Bundesligaen med 3 sejre og 1 nederlag. Hannover ligger på en flot fjerdeplads med 9 point kun 3 point fra en førsteplads. Holdet præsterer flot på grønsværen for tiden.
Bayern München er holdet med stjernerne og de er ligegyldigt hvem de spiller mod — ALTID — af bookmakerne udråbt til kæmpe favoritter. Dagens kamp er ingen undtagelse. Ser man på Bayern München og Hannover 96 seneste 2 opgør har Ribery, Gomez og de andre megastjerner fra Bayern da også formået at hive kæmpesejre hjem over netop Hannover.
  • Betting Tips: Det er helt vildt så højt odds, der er på såvel et uafgjort resultat, som Hannover sejr i dagens eftermiddags kamp. Mere end 90% af dem der spiller på denne kamp, spiller på Bayern München som vinder, men oddset på 1-tallet er så ligegyldigt lille på ca. 1,12. Det er på ingen måde usandsynligt, at Hannover 96 kan overraske og snuppe point på Allianz Arena stadion, idet Hannover har en super dagsform i øjeblikket. Hannover vil være tilfreds med uafgjort, men alt kan ske i fodbold og når man får odds 8,50 på ”X” og odds 21 på et 2-tal, så hopper vi i, for det er ikke usandsynligt. Normalt får man kun så høje odds, når resultatet er givet på forhånd, fx når San Marino spiller landskampe. San Marino ville aldrig kunne vinde en landskamp, men Hannover kan godt vinde eller få uafgjort. Bookmaker spiller på ”X” til odds 8,50 og 2-tal til odds 21. Begge odds stammer fra bet365, som du snarest bør få en konto hos, hvis du ofte oddser i fodbold.
    På grund af oddsene er så høje, så hvis du er på den front, der tror Bayern naturligvis vinder, så spil på mange mål, idet Bayern som tidligere nævnt har 2 kæmpesejre i bagagen over netop Hannover. Spil på over 3,5 mål fra eksempelvis Tipico til odds 2,30.
Hannover 96 har 4 sejre ud af 5 mulige som de mest friske resultater
 
Hannover har en super dagsform og er pt. nummer 4 i Bundesligaen, så Hannover er et tophold og alligevel får man tårnhøje odds på såvel "X" og 2-tal, se betting tipsene ovenfor.
 
Tårnhøje odds på et plausibelt vinderhold
 
Bayern München er favoritter, men Hannover er ikke et dårligt hold. Odds på "X" er på 8,50 og et 2-tal giver tårnhøje odds 21 fra bet365. Det skal prøves, idet ingen af resultaterne er usandsynlige.
 
 
 
 
Kampstart 14. september, kl 15:30
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3