top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-09-2013 Betting Tips: Premier League; Hull City - Cardiff City, Kampstart 14. september, kl 16:00

Kampstart lørdag 14. September 2013, kl 16:00
Hull City har vist sig ikke at kunne modstå presset, når de møder klassemandskaber. Har fornylig tabt til både Manchester City og Chelsea. Møder de hold, der forventes at være på samme niveau eller lavere har holdet en chance.
Cardiff City er lidt mere svingende. De har allerede overrasket en enkelt gang ved at slå Manchester City med 3:2 på hjemmebanen Cardiff City Stadium. Ellers er det blevet til en enkelt uafgjort og et nederlag indtil nu i Premier League.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3