top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-09-2013 Betting Tips; Superliga: AGF - Viborg FF, Kampstart 15. september, kl 14:00

Kampstart søndag 15. september 2013, kl 14:00
Det mest interessante ved denne kamp er begge holds fornemme kvaliteter offensivt. AGF og Viborg scorer i gennemsnit mindst 2 mål pr. kamp, det er værd at notere sig. Oveni skal lægges at begge hold defensivt er ligeså ringe, som de er gode i front. I gennemsnit lukkes der immervæk 2 mål ind pr. kamp — hvilket er ret skidt.
Umiddelbart er AGF naturligvis favoritter hvilket 1-tallet på knap 1,70 også indikerer. Alligevel er hér tale om et MEGET åbent opgør uden nogen egentlig favorit i vores optik. Dog vil Bookmaker fremhæve, at især AGF er YDERST giftige offensivt for tiden. I de seneste 3 kampe holdet har spillet har de sammenlagt scoret 15 mål. Dvs snittet pr. kamp er 5 mål — det er uhyggeligt højt. Hvem husker ikke OB, der troede de allerede havde vundet, men i stedet måtte gå fra banen med bøjede hoveder efter 3-6 nederlaget til AGF fornylig.
 
Holdet der i dag er bedst foran eget mål, vil klare sig bedst
 
Det vil regne med mål i denne kamp, det siger statistikken, så frem med paraplyerne forsvar!!!
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3