top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-09-2013 Betting Tips; Superliga: FC Midtjylland - FC Nordsjælland, Kampstart 16. september, kl 19:00

Kampstart: Mandag 16. september 2013, kl. 19:00
Kampen mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland vises direkte på TV3 Sport i aften kl.19:00, så et udmærket alternativ til Robinson Ekspeditionen. Vi indrømmer, at vi i den grad blev overraskede over Brøndby i går, i det holdet sensationelt fik en sejr over OB i fodbold. Kæmpe sensation og den største overraskelse i dansk fodbold de seneste par uger...
Fakta: FC Nordsjælland har blot fået 5 point i 7 kampe i superligaen. Holdet ligger isoleret på en suveræn sidsteplads i superligaen.
Mere Fakta: FC Midtjylland ligger isoleret på en førsteplads i superligaen. Holdet er ubesejret i 7 kampe i ligaen og har vundet 5 kampe og 2 uafgjorte.
Stillingen i Superligaen inden aftenens kamp mellem FCM - FCN
 
Et gaveodds på 1,90 fra bet365 på 1-tallet, se betting tips ovenfor
 
 
 
TV3 Sport i aften klokken 19:00 - Topholdet FCM mod bundproppen FCN - det bliver stooooort!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3