top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-09-2013 Betting Tips: Champions League; Bayern München - Cska Moscow, Kampstart 17. september, kl. 20:45

Kampstart: Tirsdag 17. september 2013, kl. 20:45
Champions League starter tirsdag aften og Bayern München er allerede INDEN, nogen af holdene har spillet en kamp i mesterholdenes turnering, blevet udråbt til at være forhånds favoritter til at vinde trofæet 24. maj 2014. Et langtidsvæddemål på at Bayern München vinder Champions league er sat til odds 4,50 af bet365. I vores optik latterligt lavt odds, idet der er mindst 5-6 kandidater, som også kan vinde det hele.
Aftenens første kamp, som vi vil give et bud på indeholder et dristigt bud på et resultat. Bayern München skal på hjemmebane møde russiske Cska Moscow. Cska Moscow er i vanvittig god form og har i de seneste 7 kampe ikke tabt en eneste. De har 6 sejre og en uafgjort. Wischaja League, som er den russike Premier League, føres desuden suverænt af ingen ringere end Cska Moscow.
CSKA er uhyggeligt stærke i Wischaja League og taber stort set aldrig
 
CSKA Moscow har en fremragende dagsform. Er der ét hold, der kan bide skeer med Bayern, så er det russerne. Cska Moscow er i vanvittig god form og har i de seneste 7 kampe ikke tabt en eneste.
 
 
Enorm værdi i ikke usandsynlige resultater
 
X til odds 8,00 og endelig 2-tal til odds 19,00 fra bet365
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3