top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-09-2013 Betting Tips: Champions League; Galatasaray Istanbul - Real Madrid, Kampstart 17. september, kl. 20:45

Kampstart: Tirsdag 17. september 2013, kl. 20:45
Galatasaray har i den hjemlige liga endnu ikke tabt en kamp i år. Holdet har desuden de seneste 7 kampe ikke tabt en kamp, så Real Madrid møder et hold på hjemmebane, der tror på egne evner, idet de aldrig taber en kamp. Galatasaray har desuden internationale topfodboldspillere eksempelvis Wesley Sneijder, Burak Yilmaz og gamle men yderst giftige i front - Didier Drogba. Sidstnævnte vandt som bekendt Champions League i 2012 med Chelsea.
Galatasaray er ubesejret 7 kampe i træk
 
Wesley Sneijder, Burak Yilmaz og gamle men yderst giftige i front - Didier Drogba. Alle verdensklasse spillere som spiller på Galatasaray.
 
 
Stor værdi i et uafgjort resultat til odds 4,20
 
Galatasaray kan sagtens overraske på hjemmebane og slå Real Madrid til voldsomme odds 6,50 fra bet365. Galatasaray har en hjemmebane med et infernalsk larmende hysterisk publikum - det kan godt skræmme modstanderne især i starten af kampen.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3