top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-09-2013 Betting Tips: Champions League kampe, Kampstart 18. september, kl. 20:45

Champions League tirsdag aften bød ikke på de store overraskelser udover naturligvis FCK´s fantastiske 1-1 resultat mod Juventus. Bookmaker noterede sig, at eksempelvis Real Madrid vandt på udebane med 1:6 over Galatasaray.
Konklusion: Champions League er lige begyndt og der er en tendens til, at de store hold satser hele butikken og går efter 3 point her fra start. I det ovenstående kan man se, at det i stor udstrækning lykkedes for næsten alle. I onsdagens kampe er der igen meget store favoritter i de fleste kampe. Vi vil ikke udvælge nogle kampe — men i stedet komme med en generel opfordring — sats på favoritterne med de lave odds i Champions league hér i starten. Snup en uafgjort eller 2, men sats primært på favorit sejre. Nedenfor er odds´ene fra Bet365 til onsdagens Champions League kampe.
Odds på Champions League kampene onsdag aften den 18. september
 
Kig ind på bet365 for at se det fulde odds program - spil på hvad som helst - stort Champions League fokus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3