top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-09-2013 Betting Tips: Champions League kampe, Kampstart 18. september, kl. 20:45

Champions League tirsdag aften bød ikke på de store overraskelser udover naturligvis FCK´s fantastiske 1-1 resultat mod Juventus. Bookmaker noterede sig, at eksempelvis Real Madrid vandt på udebane med 1:6 over Galatasaray.
Konklusion: Champions League er lige begyndt og der er en tendens til, at de store hold satser hele butikken og går efter 3 point her fra start. I det ovenstående kan man se, at det i stor udstrækning lykkedes for næsten alle. I onsdagens kampe er der igen meget store favoritter i de fleste kampe. Vi vil ikke udvælge nogle kampe — men i stedet komme med en generel opfordring — sats på favoritterne med de lave odds i Champions league hér i starten. Snup en uafgjort eller 2, men sats primært på favorit sejre. Nedenfor er odds´ene fra Bet365 til onsdagens Champions League kampe.
Odds på Champions League kampene onsdag aften den 18. september
 
Kig ind på bet365 for at se det fulde odds program - spil på hvad som helst - stort Champions League fokus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3