top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-09-2013 Betting Tips Superliga: Randers FC - AaB, Kampstart 20. september, kl 18:30

Kampstart fredag 20. september 2013, kl 18:30
Randers er fuldstændigt gået i stå, idet de ikke har scoret et mål i deres seneste 3 fodbold kampe. Umiddelbart svært at se, hvorfor holdet ikke har kunnet få prikket bolden ind mellem stængerne blot en enkelt gang mod hold som Brøndby, SønderjyskE og Vestsjælland. Randers form er i nedadgående retning.
AaB er tophold i superligaen. De ligger pt. på en fornem 2. plads efter topholdet FCM. Med lidt held kunne nordjyderne sagtens have ligget højere i tabellen, idet de har tabt til bundholdet FC Nordsjælland i en kamp, som nordjyderne BURDE have vundet. De tabte til Vestsjælland i en kamp nordjyderne BURDE have vundet og OB formåede også at spille 0-0 mod AaB i en kamp AaB ´erne burde have vundet. AaB spiller klasse bold i øjeblikket og er sammen med eksempelvis FCM og Esbjerg et af de mest seværdige fodboldhold i superligaen pt., når fodboldspillet virkelig kører for dem.
Randers bliver slagtet på eget græs i aften, idet AaB har momentum i øjeblikket
 
 
Randers FC - AaB i aften klokken 18:30
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3