top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-09-2013 Betting Tips: Superliga; FC Midtjylland - Viborg FF, Kampstart 21. september, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 21. september 2013, klokken 17:00 på TV 3 Sport
 
FC Midtjylland og Viborg FF er lørdagens eneste Superliga kamp. Viborg FF har en dagsform, som forbedres dagligt og er der ét hold i Superligaen, som Viborg hellere vil slå end noget andet hold, så er det FCM. Viborg er et super offensivt hold og har scoret 15 mål i blot 8 kampe, det er ganske flot. Desværre er de ligeså ringe defensivt, som de er dygtige offensivt.
 
FCM er det superliga hold, som har leveret mest stabilt i superligaen hidtil og det er også derfor, at holdet i dag ligger på en solid førsteplads i superligaen og holdet kan med en sejr i dag i den grad distancere de andre hold i toppen af tabellen.
  • Betting Tips: FCM føler de kan gå på vandet i øjeblikket, idet de stort set aldrig taber en kamp. I superligaen i år er holdet stadigvæk ubesejret. Det er faktisk ret vildt! Alting har en ende og Bookmaker tror at FCM og Duncan i dag taber sin første kamp mod Viborg. Et 2-tal giver imponerende odds 5,5 fra bet365. Dette er et lokal opgør, så der er meget mere på spil end blot de 3 point. Det bliver vildt — det bliver voldsomt — det bliver jysk top opgør. Bookmaker tror også på mange mål af Thomas Dalgaard — idet begge hold som tidligere omtalt er suveræne i det fremadrettede spil.
Husk: 0-0 penge tilbage garanti ALTID på bet365.
Kampen kan ses live på TV3 Sport klokken 17:00.
 
FCM er favoritter - men lørdagens opgør i fodbold er meget åbent, så gå efter det høje odds
 
 
FCM er stærke defensivt, så Viborg SKAL lave huller for at få gang i mål orgiet
 
 
 
Fodboldkampen vises direkte på TV3 Sport lørdag aften klokken 17:00
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3