top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-09-2013 Betting Tips: Superliga; FC Midtjylland - Viborg FF, Kampstart 21. september, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 21. september 2013, klokken 17:00 på TV 3 Sport
 
FC Midtjylland og Viborg FF er lørdagens eneste Superliga kamp. Viborg FF har en dagsform, som forbedres dagligt og er der ét hold i Superligaen, som Viborg hellere vil slå end noget andet hold, så er det FCM. Viborg er et super offensivt hold og har scoret 15 mål i blot 8 kampe, det er ganske flot. Desværre er de ligeså ringe defensivt, som de er dygtige offensivt.
 
FCM er det superliga hold, som har leveret mest stabilt i superligaen hidtil og det er også derfor, at holdet i dag ligger på en solid førsteplads i superligaen og holdet kan med en sejr i dag i den grad distancere de andre hold i toppen af tabellen.
  • Betting Tips: FCM føler de kan gå på vandet i øjeblikket, idet de stort set aldrig taber en kamp. I superligaen i år er holdet stadigvæk ubesejret. Det er faktisk ret vildt! Alting har en ende og Bookmaker tror at FCM og Duncan i dag taber sin første kamp mod Viborg. Et 2-tal giver imponerende odds 5,5 fra bet365. Dette er et lokal opgør, så der er meget mere på spil end blot de 3 point. Det bliver vildt — det bliver voldsomt — det bliver jysk top opgør. Bookmaker tror også på mange mål af Thomas Dalgaard — idet begge hold som tidligere omtalt er suveræne i det fremadrettede spil.
Husk: 0-0 penge tilbage garanti ALTID på bet365.
Kampen kan ses live på TV3 Sport klokken 17:00.
 
FCM er favoritter - men lørdagens opgør i fodbold er meget åbent, så gå efter det høje odds
 
 
FCM er stærke defensivt, så Viborg SKAL lave huller for at få gang i mål orgiet
 
 
 
Fodboldkampen vises direkte på TV3 Sport lørdag aften klokken 17:00
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3