top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-09-2013 Betting Tips: Premier League; Manchester City - Manchester United, Kampstart 22. september, kl. 17:00

Kampstart: Søndag 22. september 2013, kl. 17:00
Manchester City og Manchester United skal i søndagens brag af en fodboldkamp kæmpe om, hvem der er bedste hold i Manchester. Begge hold har i de seneste 5 møder skiftedes til at vinde, så hvem der kommer til at vinde søndag eftermiddag/aften, vurderer Bookmaker, er meget svært at spå om. Pilen peger dog mest på Manchester United i vores optik, hvor odds er helt oppe i 3,60. (Kanon odds!!!)
  • Betting Tips. I de sidste opgør mellem disse 2 mandskaber, er der i 4 ud af 5 opgør blevet scoret mindst 3 mål. Såvel Manchester City som Manchester United vil med garanti gå efter sejren og satse offensivt efter de 3 point. Manchester United har eksempelvis også i Wayne Rooney og Robin Van Persie nogle aldeles giftige måltyve, der i de seneste kampe også har formået at score mål. Sergio Aguero og Yaya Toure vil sammen med holdkammeraterne fra Manchester City også forsøge at score et mål eller 2 i denne top kamp om ”herredømmet over Manchester”, så masser af aktivitet foran begge mål — det bliver en feeeeed fodbold kamp på TV3 Sport kl. 17:00. Bookmaker mener, der er meget stor sandsynlighed for over 2,5 mål til odds 1,85 fra bet365, jævnfør ovenfor — dette er vores primære betting tip. Kampens resultat tipper vi til 2:3 til odds 34 og et ”2-tal” giver odds 3,60.
- Husk et 0-0 resultat giver ALTID pengene tilbage fra bet365.
- Kig ind på bet365 — der er ialt 105 forskellige markeder ALENE på denne kamp.
 
Bookmaker tror på mange mål i denne kamp, jævnfør betting tips ovenfor
 
 
Spiller ikke uafgjort i nyere tid
 
Seneste 5 opgør mellem Manchester City og Manchester United er endt med 3 sejre til City og 2 sejre til United.
 
 
Et 0-0 resultat er et gratis væddemål
 
Spiller du på ciffertips på bet365, får du pengene refunderet i tilfælde af 0-0.
 
 
Hvilken klub får håneretten over at være Manchester´s bedste Premier League hold?
 
Vi får svaret efter kampen i morgen, der kan ses live på TV3 Sport klokken 17:00.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3