top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-09-2013 Betting Tips; Superliga: FC København - OB, Kampstart 22. september, kl 19:00

Kampstart: Søndag 22. september 2013, kl 19:00
FC København har ikke tabt en kamp siden 8. august og forleden overraskede holdet hele fodbold Danmark via en yderst velspillende målmand og et held man sjældent oplever, at få et 1-1 resultat mod italienske Juventus i Champions League. Virkelig flot og en mandfolke præstation. Alle fans forventer nu, at FCK er på rette spor, når de kan spille lige op resultatmæssigt (dvs. ikke spillemæssigt!) mod et på papiret meget stærkere hold.
  • Betting tips: Spil fiduser til en kamp som denne ligger på det psykologiske plan. FCK´s spillere har uden tvivl været fyldt med eufori og boblende glædesrus siden de på det mest fænomenale held og godt forsvar fik point i deres første Champions League kamp. I søndagens kamp venter der spillerne ”en almindelig dag på kontoret” og det er muligt, at spillerne godt rent rationelt ved, at kampen i dag skal vindes, hvis de vil tilbage i toppen af superligaen. Tager vi de rationelle og objektive  briller på, så kunne FCK godt have tabt fx 1:4 mod Juventus, københavner-holdet var simpelthen meget heldige i den kamp. Vi tror spillerne efter den hårde kamp mod Juventus møder op med delvist flade batterier i Parken i dag og OB som ikke har andet end superligaen at tænke på, kommer buldrende og snyder løverne endnu engang. Odds på 2-tallet er på uhørt høje 7,00 fra bet365. OB har udover en enkelt svipser mod AGF også vist sig at have den bedste defensiv i superligaen i år. FCK vil få det svært og det kan den skarpe tipper ligeså godt udnytte. (Historisk set spiller FCK og OB meget ofte uafgjort — så det er også en mulighed, Bookmaker spiller dog udelukkende på 2-tallet.
Vanvittigt - ikke til at forstå FCK er så store favoritter ifølge oddssætterne
bet365 giver odds 7,00 på et 2-tal. Det er uhørt højt set i lyset af at FCK ikke har vundet på sin hjemmebane Parken siden 15. marts i år, hvor holdet vandt over Horsens. De "skarpe" spiller på 2-tallet i dag på bet365.
FCK må vælge
I øjeblikket spiller FCK både europæisk fodbold og national superliga fodbold. I dag vil kampen mod OB vise om holdet har formatet til at spille 2 turneringer på samme tid.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3