top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-09-2013 Betting Tips: Superliga; FC Vestsjælland - Esbjerg fB, Kampstart 23. september, kl 19:00

Kampstart: Mandag 23. september 2013, kl 19:00
FC Vestsjælland har indtil videre i Superligaen gjort det umulige. De taber sjældent mod modstandere, som alle forventer de er underdogs imod. Vestsjælland´s statistik for de seneste 7 kampe er 4 sejre og 3 uafgjorte. Det er bestået og dette fodboldhold er EKSEMPLET på, at ”alle slår alle” i indeværende sæson i Superligaen.
Esbjerg har på den internationale scene været en fremragende ambassadør for dansk fodbold. De har slået St. Etienne på såvel hjemmebane som udebane og senest imponerede holdet den 19. september 2013 med at slå Standard Liege. Det afgørende mål blev scoret i kampens døende sekunder af Mushaga Bakenga. I superligaen har Esbjerg ikke vist det samme niveau med hensyn til resultater, de har eksempelvis tabt til Randers og Viborg for ikke så længe siden.
Ender kampen 0-0 er det et gratis væddemål
 
Husk bet365 giver altid pengene tilbage ved et 0-0 resultat, så denne kamp er oplagt til ciffertips, idet Bookmaker forventer få mål.
 
 
Se kampen på TV i aften
 
Denne fodboldkamp vises live på TV3 Sport 1 i aften klokken 19:00.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3