top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvilken spiller i fodbold får den højeste løn? Månedsløn på 13 mio. kr. Ronaldo naturligvis!

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, i daglig tale blot kaldt Ronaldo. Ronaldo er født 5. februar 1985 og han spiller i Real Madrid. Der diskuteres altid blandt fodbold interesserede, hvem der er verdens bedste fodbold spiller?
Det er subjektivt, hvem der er bedst, men det er en kendsgerning ifølge diverse medier, at Ronaldo er den spiller i fodbold verdenen, som kan hæve den højeste løn af ALLE. Lionel Messi er bedre, siger nogen, andre siger Gareth Bale er den dyreste spiller, der er solgt, men Ronaldo er faktisk den, der tjener mest.
  • Ronaldo tjener årligt 21 millioner Euro årligt, dvs. ca. 157 millioner kroner.
  • En månedsløn på ca. 13 millioner kr.
  • En dagløn på ca. 436.111 kr.
Forklaringen på den høje løn skyldes naturligvis Ronaldo´s helt unikke evner inde foran mål. Han scorer mål, som var det lyn under et kraftigt tordenvejr. Smukt og eksplosivt på samme tid. Ronaldo er også blandt mange betragtet, som en af verdens suverænt bedste fodboldspillere både pt., men også hvis man sammenligner ham med tidligere store fodbold spillere som eksempelvis Pelé, Maradona, Cruyff med flere.
Ronaldo er mentalt meget stærk og er blandt andet kendt for sin særlige evne til i ”en mod en” duellerne, at manøvrere sig forbi sine modspillere. Ronaldo er en dygtig afslutter både indenfor og udenfor feltet og han scorer mange mål. Denne portugisiske perle af en fodbold spiller, er meget hovedstødsstærk i kraft af sin højde, sin fysik, en imponerende sprængkraft og sublime teknik i sit hovedspil. På straffespark er han også helt sublim.
  • Ronaldo er det tætteste, man kommer på en komplet fodboldspiller.
Nedenfor er eksempler på mange af Ronaldo´s mål og tekniske færdigheder
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3