top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-09-2013 Betting Tips: BUNDBRAGET i Superligaen; Brøndby IF - FCK, Kampstart 28. september, kl 16:00

Kampstart: Lørdag 28. september 2013, kl 16:00
Brøndby og FCK møder hinanden i lørdagens mest interessante kamp. Begge hold har på det seneste haft en opadgående formkurve og eksempelvis FCK har i over en måned ikke tabt en kamp. FCK har helt glemt, hvordan det føles at tabe en fodboldkamp, selv et italiensk klassemandskab som Juventus måtte smage FCK ´ernes nye kamp aggressivitet. Dog må vi indrømme, at FCK IKKE er et perfekt hold endnu, idet Hvidovre for få dage siden ganske sikkert blev besejret, hvilket Bookmaker håber at mange af jer også spillede på, men i en 20 minutters periode i første halvleg, var Hvidovre pludselig med i kampen. Derfor — der sker mirakler endnu, men FCK er stadigvæk i fremgang.
Kigger man på Brøndby´s resultat liste over de seneste 7 kampe, så er holdets dagsform på det jævne, men eksempelvis kampen mod AaB den 1. september, hvor Brøndby tabte med 2:1, den kamp BURDE Brøndby have vundet. Hvidovere kampen blot få dage før, som Brøndby også tabte BURDE Brøndby have vundet. Problemet på daværende tidspunkt var blandt andet, at Brøndby var fanget i en ond spiral og var et decideret taberhold. Det er de ikke pt. , idet de har vundet 2 kampe i træk. Det skaber optimisme, det skaber tro på egne evner og synergierne begynder så småt at blomstre.
Pengene tilbage garanti
 
Spil kampens resultat på 1:1 og ender det alligevel 0:0, så giver bet365 os pengene tilbage = gratis væddemål. Se mere på bet365.
 
 
Brøndby er ikke bunden af superligaen længere
 
Brøndby har nået bunden - klubben har en opadgående kurve.
 
FCK er også i fremgang
 
Holdet har internationale forpligtelser - men får alligevel uafgjort mod Brøndby.
 
 
Kampen vises på tv lørdag eftermiddag
 
Husk at se kampen på TV3+ klokken 16:00 lørdag den 28 september 2013.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3