top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-09-2013 Betting Tips: Superligaen; Viborg FF - FC Vestsjælland, Kampstart 27. september, kl 18:30

Kampstart: Fredag 27. september 2013, kl 18:30
 
Sidst Viborg spillede en fodbold kamp mod FC Vestsjælland var i forrige sæson, da begge hold spillede 1. division. Nu møder de hinanden i Danmarks bedste fodboldrække og begge hold har faktisk gjort det ganske udmærket. Især har FC Vestsjælland været ganske kløgtige i deres spil, især defensivt er sjællænderne godt kørende.
Viborg har gjort det godt
 
Borgen har gjort det godt i jylland - springet fra 1. division til Superligaen er indtil videre BESTÅET.
Pengene tilbage i tilfælde af 0-0
 
Vi tipper på mange mål og uafgjort, men skulle det utænkelige ske, at holdene ikke gider spille fremadrettet og det i stedet bliver en kedelig taktisk præget defensiv forestilling, så er det lækkert, at man får pengene tilbage, hvis man har spillet på kampens resultat hos bet365. Læs mere på bet365 ude i højre side.
Kampen vises direkte på TV3 Sport fredag aften klokken 18:30.
 
 
FC Vestsjælland er et hold med vindere
 
Indtil videre kan gutterne fra Vestsjælland sagtens gå rundt med VICTORY tegnet, idet de også har gjort det over al forventning hidtil i Superligaen.
 
 
 
Mange mål når Viborg og FC Vestsjælland spiller bold
 
I 4 ud af 5 opgør mellem disse 2 mandskaber, er der blevet scoret mindst 3 mål sammenlagt. Faktisk blev der for cirka 1 år siden scoret 8 mål i en kamp på Viborg stadion!!!
 
 
Mange mål
 
Vi tror på mange, særdeles mange mål OGSÅ i denne kamp, jævnfør spil fiduserne ovenfor.
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3