top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-09-2013 Betting Tips Superliga: OB - FCM, Kampstart 29. september, kl 19:00

Kampstart: Søndag 29. september 2013, kl 19:00
Dagens kamp mellem OB og FCM ligner et gaveodds fra bet365. OB har tabt de seneste 3 kampe i træk mod superliga hold. OB har altså tabt til Brøndby, FCK og AGF.
FCM har endnu ikke tabt en kamp i superligaen og FC Midtjylland topper suverænt den bedste danske fodboldrække. Det ville være tæt på en sensation, hvis FCM ikke skulle få point mod decideret svage OB.
  • Betting Tips: Meget sikkert 2-tal til fornemme odds 2,05 fra bet365. Faktisk den eneste superliga kamp, Bookmaker spiller på af dagens kampe, idet alle de andre opgør ikke på tilsvarende vis antyder en oplagt favorit samt et fornuftigt odds.
OB præsterer elendigt
 
Udnyt det flotte odds på et 2-tal og profitér på, at OB ikke er i hopla på fodbold banen i øjeblikket.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3