top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-09-2013 Betting Tips; Superliga: FC Nordsjælland - Randers FC, Kampstart 30. september, kl 19:00

Kampstart: Mandag 30. september 2013, kl 19:00
  • Superliga kampen vises direkte på tv mandag aften på TV3 Sport 1 klokken 19:00.
FC Nordsjælland har skuffet hele fodbold Danmark. Jyderne fryder sig, mens sjællænderne græmmer sig. I skrivende stund befinder FC Nordsjælland sig isoleret på en suveræn sidsteplads med blot 5 point i 9 kampe. FCK som OGSÅ befinder sig under nedrykningsstregen har 10 point, så der er lang vej for det ellers fra tidligere sæsoner så sejrsvante FC Nordsjælland.
Brøndby har fået vendt bøtten og er begyndt at vinde igen — spørgsmålet er om kampen mod upåagtede Næsby i pokalkampen fornylig var vendingspunktet for FCN. Vi tror det ikke umiddelbart, idet FCN IKKE formår at score mål. Holdet har vist sig elendige mildt sagt inde foran mål og deres offensive spil er ligeså forudsigeligt som vejret i morgen.
  • Betting Tips: Det er uforståeligt, at odds på et 2-tal giver favorable 3,40, så det er blot at spille alt på det, idet det ”alt andet lige” er det mest sandsynlige resultat i mandagens superliga opgør.
Godt tip: I øjeblikket giver bet365 1000 kroner i bonus plus pengene tilbage garanti ved spil på kampens resultat, hvis det ender med 0-0!
 
Seneste 5 indbyrdes opgør mellem FCN og Randers
 
Disse 2 hold har spillet uafgjort i 4 ud af 5 opgør!
 
 
FCN har en elendig form
 
Suverænt dårligste hold pt. i superligaen!!! Udnyt det via spil på kampen på bet365 med 1000 kr. bonus.
 
 
Stillingen i superligaen
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3