top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-10-2013 Betting Tips: Champions League; Real Madrid - FCK , Kampstart 2. oktober, kl. 20:45

Kampstart: Onsdag 2. oktober 2013, kl. 20:45
  • Se kampen på TV 3+ klokken 20:45 onsdag den 2. oktober 2013
FCK skal onsdag aften spille anden runde i Champions League og denne gang er modstanderen Real Madrid, der har verdens 2 dyreste fodboldspillere på deres hold. Gareth Bale, der for nylig blev solgt af Tottenham til Real, samt Cristiano Ronaldo, der desuden er verdens bedst betalte fodboldspiller. På papiret er dette en af den slags kampe, som alle fodboldfans drømmer om at deres danske favorithold engang skal spille mod.
Det er en kendsgerning, at kampen skal spilles og det kommer til at ske onsdag aften klokken 20:45 på Santiago Bernabeu i Madrid i Spanien. På forhånd er det en kamp, der allerede af samtlige fodbold eksperter er gjort til den mindst interessante kamp rent resultatmæssígt, idet på papiret er Real Madrid cirka 100+ gange bedre, dyrere, og ikke mindst meget dygtigere end løverne fra det lille land mod nord — dvs. Danmark.
Fakta: FCK har ikke præsteret særligt fornuftigt hidtil i denne sæson i superligaen. Problemet her er mere på det psykologiske plan end det fysiske, idet FCK spillerne på papiret, har det bedste hold i Danmark — de har i hvert fald det suverænt bedst lønnede mandskab og alle forventer også, at før eller siden kommer holdet i gang. Det er faktisk også gået bedre og bedre på det seneste, idet FCK meget sjældent taber en fodboldkamp — selv mod Juventus formåede holdet at hente en overraskende 1-1. Superligaen kunne være bedre — men glem den, alt kan ske i Champions League og FCK er ikke så ringe, at et odds på 34 på et 2-tal burde være så højt.
Real Madrid har på udebane vundet 1-6 over Galatasaray fra Tyrkiet. Resultatet virker voldsomt, men kun sejre betyder noget, så mere skal der ikke lægges i det resultat end at Real med sejren fører gruppen.
FCK´seneste 5 spillede kampe
FCK har med undtagelse af nederlaget mod Brøndby ikke tabt nogen kampe under Ståle Solbakkens ledelse. Dette sammenholdt med at FCK vil være tændte som glohede vulkaner i udbrud gør, at denne kamps resultat på ingen måde er afgjort på forhånd.
Real Madrid´s seneste 5 spillede kampe
Vi kan blandt andet konstatere, at Real Madrid netop har tabt en kamp på hjemmebane og Real scorede ikke ét eneste mål i den kamp — så ja Real Madrid er ikke uovervindelige.
Fanendo Adi tror på chancer
Fanendo Adi har udtalt til medierne, at FCK vil få flere målchancer mod Real Madrid end FCK fik mod Juventus. Det skyldes, at Pepé og Ramos fra Real Madrid griber forsvarsspillet totalt anderledes an end italienerne gør det. Eksempelvis spiller Real Madrid med meget stor risiko i opspillet fra forsvaret og frem på banen.
Har FCK held og dygtighed til at udnytte det, så vil der komme flere muligheder for FCK´s offensive fremstød.
 
 
Betting Tips:
  • FCK er på papiret Danmarks bedste fodboldhold. Havde vi haft landsholdet Danmark mod Spanien, så havde Danmark også været klare underdogs, men odds på ”X” på 13 samt et 2-tal til vanvittigt høje odds 34, det vil aldrig forekomme i landsholds sammenhæng. Bookmakerne er fuldstændig gået bananas i uhørt højt odds på javist et gambling resultat, men alligevel ikke på nogen måde usandsynligt, idet FCK som udgangspunkt vil spille med 11 mand foran eget mål og prøve at få et kontrastød i ny og næ og de vil komme. Har Fanendo Adi og co. en heldig dag, så kan de sagtens nappe et mål eller 2 og mere skal der ikke til for at vinde en kamp mod Real Madrid eller noget andet fodboldhold. Hvem husker ikke da OB vandt mod Real Madrid for år tilbage :-) Bookmaker anbefaler at spille på såvel ”X” som ”2-tal”, idet FCK spillerne brænder voldsomt meget mere for at gøre en god figur i Champions League, end de gør i superligaen. Læg dertil, at FCK ikke er et dårligt fodboldhold trods Real Madrid´s mange stjerner på holdet.
  • Bookmaker mener at ”X” er den mest oplagte spil fidus, idet det er med garanti det FCK spiller kynisk og kalkuleret på. Kampens resultat giver fornemme odds på 1-1 til odds 23, 2-2 til odds 41, og ender kampen 0-0 får man alle sine penge retur, HVIS man spiller på bet365 — derfor er denne bookie klart bedst til denne form for betting sammenlignet med ALLE andre bookmakere med dansk licens på Bookmaker.dk. Se nu og få en gratis konto hér, hvis ikke du allerede har det.
  • Eller tror du mest på en snæver 0-1 til FCK, så er odds på det oppe i 51 på bet365!!! Bookmaker prøver selv en 50´er på dette bet. Stort set aldrig man får så godt odds på en 0:1 i en kamp, hvor overraskelsen lurer.
FCK scorer ALTID mål i sine kampe — det kommer de også til mod Real Madrid, så det er defensivt, at der skal kæmpes for alvor, så Ronaldo, Gareth Bale m. flere ikke får lov, at få boldene til at blafre i FCK´s mål.
 
Stillingen i gruppe B
 
 
Real Madrid er en megaklub - FCK risikerer at blive spist eller gør de?
 
FCK har en chance, så udnyt gaveodds fra bet365 til denne kamp.
 
Taktik slår ofte talent
 
Får Ståle og spillerne lagt den rigtige taktik, så kan de sagtens overraske på Santiago Bernabeu stadion i Madrid. FCK er ikke Aalborg Chang mod Milan - FCK er et 100% dedikeret professionelt fodboldhold med gode fodboldspillere på alle positioner.
FCK spillerne skal brænde for det som vulkaner i udbrud
 
Gør spillerne det - har de en reel chance, især hvis defensiven kommer på plads og Wiland leverer mirakler.
 
 
 
FCK kan godt vinde snævert
 
Der skal blot 1-2 100% chancer til og boing - FCK scorer.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3