top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-10-2013 Betting Tips: Champions League; Real Madrid - FCK , Kampstart 2. oktober, kl. 20:45

Kampstart: Onsdag 2. oktober 2013, kl. 20:45
  • Se kampen på TV 3+ klokken 20:45 onsdag den 2. oktober 2013
FCK skal onsdag aften spille anden runde i Champions League og denne gang er modstanderen Real Madrid, der har verdens 2 dyreste fodboldspillere på deres hold. Gareth Bale, der for nylig blev solgt af Tottenham til Real, samt Cristiano Ronaldo, der desuden er verdens bedst betalte fodboldspiller. På papiret er dette en af den slags kampe, som alle fodboldfans drømmer om at deres danske favorithold engang skal spille mod.
Det er en kendsgerning, at kampen skal spilles og det kommer til at ske onsdag aften klokken 20:45 på Santiago Bernabeu i Madrid i Spanien. På forhånd er det en kamp, der allerede af samtlige fodbold eksperter er gjort til den mindst interessante kamp rent resultatmæssígt, idet på papiret er Real Madrid cirka 100+ gange bedre, dyrere, og ikke mindst meget dygtigere end løverne fra det lille land mod nord — dvs. Danmark.
Fakta: FCK har ikke præsteret særligt fornuftigt hidtil i denne sæson i superligaen. Problemet her er mere på det psykologiske plan end det fysiske, idet FCK spillerne på papiret, har det bedste hold i Danmark — de har i hvert fald det suverænt bedst lønnede mandskab og alle forventer også, at før eller siden kommer holdet i gang. Det er faktisk også gået bedre og bedre på det seneste, idet FCK meget sjældent taber en fodboldkamp — selv mod Juventus formåede holdet at hente en overraskende 1-1. Superligaen kunne være bedre — men glem den, alt kan ske i Champions League og FCK er ikke så ringe, at et odds på 34 på et 2-tal burde være så højt.
Real Madrid har på udebane vundet 1-6 over Galatasaray fra Tyrkiet. Resultatet virker voldsomt, men kun sejre betyder noget, så mere skal der ikke lægges i det resultat end at Real med sejren fører gruppen.
FCK´seneste 5 spillede kampe
FCK har med undtagelse af nederlaget mod Brøndby ikke tabt nogen kampe under Ståle Solbakkens ledelse. Dette sammenholdt med at FCK vil være tændte som glohede vulkaner i udbrud gør, at denne kamps resultat på ingen måde er afgjort på forhånd.
Real Madrid´s seneste 5 spillede kampe
Vi kan blandt andet konstatere, at Real Madrid netop har tabt en kamp på hjemmebane og Real scorede ikke ét eneste mål i den kamp — så ja Real Madrid er ikke uovervindelige.
Fanendo Adi tror på chancer
Fanendo Adi har udtalt til medierne, at FCK vil få flere målchancer mod Real Madrid end FCK fik mod Juventus. Det skyldes, at Pepé og Ramos fra Real Madrid griber forsvarsspillet totalt anderledes an end italienerne gør det. Eksempelvis spiller Real Madrid med meget stor risiko i opspillet fra forsvaret og frem på banen.
Har FCK held og dygtighed til at udnytte det, så vil der komme flere muligheder for FCK´s offensive fremstød.
 
 
Betting Tips:
  • FCK er på papiret Danmarks bedste fodboldhold. Havde vi haft landsholdet Danmark mod Spanien, så havde Danmark også været klare underdogs, men odds på ”X” på 13 samt et 2-tal til vanvittigt høje odds 34, det vil aldrig forekomme i landsholds sammenhæng. Bookmakerne er fuldstændig gået bananas i uhørt højt odds på javist et gambling resultat, men alligevel ikke på nogen måde usandsynligt, idet FCK som udgangspunkt vil spille med 11 mand foran eget mål og prøve at få et kontrastød i ny og næ og de vil komme. Har Fanendo Adi og co. en heldig dag, så kan de sagtens nappe et mål eller 2 og mere skal der ikke til for at vinde en kamp mod Real Madrid eller noget andet fodboldhold. Hvem husker ikke da OB vandt mod Real Madrid for år tilbage :-) Bookmaker anbefaler at spille på såvel ”X” som ”2-tal”, idet FCK spillerne brænder voldsomt meget mere for at gøre en god figur i Champions League, end de gør i superligaen. Læg dertil, at FCK ikke er et dårligt fodboldhold trods Real Madrid´s mange stjerner på holdet.
  • Bookmaker mener at ”X” er den mest oplagte spil fidus, idet det er med garanti det FCK spiller kynisk og kalkuleret på. Kampens resultat giver fornemme odds på 1-1 til odds 23, 2-2 til odds 41, og ender kampen 0-0 får man alle sine penge retur, HVIS man spiller på bet365 — derfor er denne bookie klart bedst til denne form for betting sammenlignet med ALLE andre bookmakere med dansk licens på Bookmaker.dk. Se nu og få en gratis konto hér, hvis ikke du allerede har det.
  • Eller tror du mest på en snæver 0-1 til FCK, så er odds på det oppe i 51 på bet365!!! Bookmaker prøver selv en 50´er på dette bet. Stort set aldrig man får så godt odds på en 0:1 i en kamp, hvor overraskelsen lurer.
FCK scorer ALTID mål i sine kampe — det kommer de også til mod Real Madrid, så det er defensivt, at der skal kæmpes for alvor, så Ronaldo, Gareth Bale m. flere ikke får lov, at få boldene til at blafre i FCK´s mål.
 
Stillingen i gruppe B
 
 
Real Madrid er en megaklub - FCK risikerer at blive spist eller gør de?
 
FCK har en chance, så udnyt gaveodds fra bet365 til denne kamp.
 
Taktik slår ofte talent
 
Får Ståle og spillerne lagt den rigtige taktik, så kan de sagtens overraske på Santiago Bernabeu stadion i Madrid. FCK er ikke Aalborg Chang mod Milan - FCK er et 100% dedikeret professionelt fodboldhold med gode fodboldspillere på alle positioner.
FCK spillerne skal brænde for det som vulkaner i udbrud
 
Gør spillerne det - har de en reel chance, især hvis defensiven kommer på plads og Wiland leverer mirakler.
 
 
 
FCK kan godt vinde snævert
 
Der skal blot 1-2 100% chancer til og boing - FCK scorer.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3