top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-10-13 Betting tips og spil fiduser: UEFA Europa League 2013 runde 2

Kampstart: Europa League 2013, runde 2; Torsdag 3. oktober 2013 klokken 18:00
Se fodbold tv i aften
 • på 6 ´eren: FC Anzhi Makhachkala - Tottenham Hotspur klokken 18:00
 • på Canal 9 : Esbjerg fB - RB Salzburg klokken 21:00
Europa League er efter Champions League den internationale fodbold turnering, som alle fodbold klubber i Europa drømmer om at vinde. Der er ialt 12 grupper med 4 klubhold i hver og der er flere særdeles gode hold repræsenteret i Europa League.
I Danmark har vi med stolthed kunne konstatere, at det danske dynamithold fra Esbjerg på udebane på forrygende manér startede Europa League med at besejre belgiske Standard Liege på belgiernes eget stadion.
Alt kan ske i Europa League og Bookmaker giver på denne side et hurtigt overblik over betting tips forslag og spil fiduser til flere af fodbold kampene. Alle odds stammer fra bet365, som dækker Europa League ganske flot med spil på stort set alt.
Store fodboldklubber i Europa League
 
Blandt de store hold i Europa League kan nævnes,
 • Tottenham — Med Christian Eriksen
 • Fiorentina
 • Valencia
 • Lazio
 • Sevilla
 • Real Betis
 • Dynamo Kiev
 • PSV Eindhoven
 • Lyon
 • Swansea — Med Michael Laudrup
 • Rubin Kazan
 • Esbjerg — Danmarks hold
Vinderen af Europa League er sandsynligvis et af ovennævnte hold.
Betting Tips:
 • 18:00 Shakhter Karagandy - Maccabi Haifa ; Dette bør blive et sikkert 2-tal, idet kazakhstanske Shakhter ikke har vundet noget som helst den seneste tid. 6 nederlag og en uafgjort er holdets dagsform. 2-tallet giver fornemme 2,20. Ret sikkert. Faktisk meget sikkert.
 • 19:00 AZ Alkmaar - FC Paok Thessaloniki; 2 formstærke hold som hver især gør det godt i henholdvis den hollandske og græske liga. Vi vurderer at dette er et meget åbent opgør og 2-tallet bliver betalt flot til odds 3,80. Der bliver sandsynligvis også scoret over 2,5 mål til odds 2,07.
 • 18:00 FC Anzhi Makhachkala - Tottenham Hotspur; Odds 1,50 på 2-tallet og Tottenham sejr er meget godt betalt på et meget sandsynligt resultat. Det rusiske hold vinder i sjældent deres kampe viser statistikken og kan kun drømme om en uafgjort. Sikkert 2-tal.
 • 19:00 Tromsø IL - FC Sheriff Tiraspol; Moldaviske Sheriff Tiraspol har nogle giftige offensive frontløbere, som til tider laver tenniscifre. Skidt spillende Tromsø kan sagtens på hjemmebane for særdeles store problemer i denne kamp. Et 2-tal til odds 2,62 er godt betalt.
 • 19:00 Legia Warszawa - Apollon Limassol FC; Cypriotiske Apollon Limassol bør ikke have de store chancer mod et tændt Legia Warszawa fra Polen. Et meget sikkert 1-tal til odds 1,50. SKAL SPILLES, hvis du interesserer dig for Europa League. Polakkerne er ovenud rasende efter sidste rundes nederlag til Lazio.
 • 19:00 Trabzonspor — Lazio; Topkamp og ender formentlig med et ”X” til odds 3,25 mellem 2 jævnbyrdige hold. Kampen er dog totalt åben og alt kan ske.
 • 19:00 HNK Rijeka - Betis Sevilla; HNK Rijeka får det meget svært mod et spansk hold, som vil gå efter sejren. 2-tallet til odds 1,90 er flot og bør gå hjem.
 • 19:00 Olympique Lyon - Vitoria Guimaraes SC; Ligner mest et ”X” til ca. odds 4,10 mellem 2 hold, som begge har en udmærket defensiv. Lyon spiller ofte 0-0!
 • 21:05 Esbjerg fB - RB Salzburg; Esbjerg er i en forrygende form og scorer mål i stimer. De overrasker og forbløffer gang på gang og odds på et 1-tal på 3,80 er på ingen måde usandsynligt. En ting er sikkert, Esbjerg går efter sejren på hjemmebane mod østrigske Salzburg og når man samtidig får et højt odds på hjemmesejr, så er der ingen undskyldning for ikke at spille på denne kamp.
 • 21:05 IF Elfsborg - Standard Liège; Belgiske Standard Liège er et vinderhold og er simpelthen nødt til at få 3 point i denne kamp mod formsvage Elfsborg. Ligner et sikkert 2-tal til fantastisk flotte odds 2,20. Ret sikkert.
 • 21:05 Swansea City - FC St. Gallen; Schweiziske FC St. Gallen er ganske talentfulde og holdet taber sjældent fodboldkampe. Gallen kan faktisk godt overraske i dagens kamp. Bookmaker satser på et overraskende 2-tal til superflotte odds 8.
 • 21:05 Dnipro Dnipropetrovsk - Fiorentina; Odds på et “X” til 3,50 mellem ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk og italienske Fiorentina er mest sandsynligt. Dnipro har i den hjemlige liga en fantastisk dagsform.
 • 18:00 FC Kuban Krasnodar - Valencia CF; Efter nederlaget til Swansea i første spillerunde har Valencia i den hjemlige liga revanceret sig og har vundet 3 kampe i streg. Spanske Valencia BØR have et bedre hold og må være topmotiverede for at levere en 100% dedikeret indsats i dagens opgør mod russiske FC Kuban Krasnodar, som i øjeblikket virker meget trætte. 4 ud af de seneste 5 kampe er tabt af Kuban! Et 2-tal til odds 2,87 virker som et godt og sandsynligt resultat.
 • 18:00 FC Rubin Kazan - SV Zulte Waregem; Sikkert 1-tal til odds 1,45. FC Rubin Kazan bør ikke få de store problemer med at knock-out´e Zulte fra Belgien. Rubin er MEGET store favoritter i denne kamp.
NB: Alle odds i spil fiduserne ovenfor stammer fra bet365. Få 1000 kroner i start bonus fra bet365 som har stort program for NETOP Europa League.
Odds fra udvalgt bookmaker
 
Odds tabellen nedenfor kan ses i opdateret version på bet365
 
 
Stillingerne i Europa League grupperne inden runde 2 bliver spillet
 
 
Europa League
 
Topfodbold med flotte odds og europæisk fodbold på tv - hvad mere kan man bede om.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3