top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-10-2013 Spil Fiduser: Aalborg Håndbold - Skanderborg, Kampstart 4. oktober, kl 19:30

Kampstart: Fredag 4. oktober 2013, kl 19:30
 
Aalborg Håndbold er regerende danske mestre i håndbold og holdet har efter en enkelt svipser mod Nordsjælland faktisk gjort det ganske udmærket. Holdet bliver bare bedre og bedre. Seneste 5 møder mellem disse 2 hold er alle endt med sejre til Aalborg Håndbold.
  • Spil fiduser: Ingen tvivl om at Aalborg Håndbold vinder kampen fredag aften. Odds på 1-tallet er på 1,25 på bet365 og er ganske flot, når det er tæt på 98% sikkert, at aalborgenserne vinder i Gigantium. Hjemmebane fordelen betyder MEGET i håndbold kampe og når hjemmebane-holdet samtidig har håndbold spillere af større kvalitet end Skanderborg, så tæt på ”sure bet”. Meget, meeget sikkert 1-tal.
Forrentning på 25% på et meeeget sandsynligt resultat
 
Fredagens bedste spil fidus.
 
Aalborg Håndbold er storfavoritter
 
Seneste 5 opgør mellem disse 2 håndbold klubber er alle endt med sikre sejre til Aalborg. Det kommer også til at ske i fredagens håndbold match. Spil på kampens resultat med 1000 kroner i bonus fra bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3