top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-10-2013 Betting Tips: Sønderjyske Ishockey - Rødovre Mighty Bulls, Kampstart 4. oktober, kl 19:30

Kampstart: Fredag 4. oktober 2013, kl 19:30
Singler har det sjovere. Spøg til side, men der er 2 kampe i superisligaen i ishockey, som næsten med garanti begge går hjem. Så for en gangs skyld kan man overveje at spille kampene samtidig og dermed få et ganske udmærket odds.
Ishockey statistik:
Sønderjyske ishockey har hidtil gjort det formidabelt i denne sæson i superisligaen. 4 sejre i 4 kampe. En målscore på 21:8. Pucken har altså i gennemsnit ført til mere end 5 scoringer pr. kamp. BESTÅET.
Rødovre Mighty Bulls har til sammenligning en målscore på 4:5 — dog kun spillet 3 kampe.
  • Betting Tips: Det har hidtil været relativt svært at score mål på Rødovre for de andre ishockey hold — men i aften kommer Mighty Bulls til at brænde levende i Syd Energi Arena. Et 1-tal til odds 1,18 fra Tipico er i betragtning af, hvor enormt store favoritter Sønderjyske ishockey er i denne kamp ganske udmærket.
Rødovre får tæsk i dag af Sønderjyske Ishockey
 
 
Kombiner de 2 ishockey kampe på Bookmaker.dk i dag og få en forrentning på 60%
 
Kombinér denne kamp med Odense Bulldogs kampen: 1,18 x 1,35 = Samlet odds 1,593.
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3