top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-10-2013 Betting Tips; Bundesliga: Bayer Leverkusen - Bayern München, Kampstart 5. oktober, kl 18:30

Kampstart: Lørdag 5. oktober 2013, kl 18:30
Lørdagens største brag: Topkamp i aften i den tyske Bundesliga. Det er mægtige Bayern München, som er på besøg hos Bayer Leverkusen på BayArena. Det bliver stort — kæmpe stort. Bookmaker forventer en målrig kamp, når 2 så offensive topklubber møder hinanden. Sidste års topscorer i tysk fodbold Stefan Kiessling , vil sammen med de andre på Leverkusen´s klart offensivt stærke hold fornemtlig, som et af de få hold i Bundesligaen være i stand til at tage kampen op mod giganterne fra Bayern München.
Bayer Leverkusen har en fortrinlig form og gør det flot i Bundesligaen og ligger pt. i top 3 med en samlet målscore på 17:7 og sammenlagt 18 point. Det ligner allerede, at holdet er i stand til at honorere sidste års flotte indsats, hvor de sluttede turneringen med blot 1 point færre end Dortmund. Leverkusen deltager også i Champions League, hvor de dog ikke er lige så overbevisende, som i den hjemlige liga. Forvent dog mindst et mål eller 2 fra dette hold i lørdagens kamp.
Bayern München = Perfekt
Bayern München er kongerne af fodbold i øjeblikket. Ingen andre hold i tysk fodbold har præsteret samme resultater, som Bayern geni´erne gjorde sidste sæson. Sidste års vinder af Champions League var Bayern München. Hvem vandt Bundesligaen SUVERÆNT sidste sæson? Det gjorde Bayern München selvfølgelig. Endelig var der den ”lille” tyske pokal turnering, den ville holdet bare også have. 30. august i år satte holdet et flot punktum ved OGSÅ at snuppe SUPER CUP trofæet lige for næsen af Chelsea, i en kamp som Chelsea troede de havde vundet, men i sidste minut af den forlængede spilletid scorede Bayern München og udlignede til 2:2 og straffesparks kunkurrence. Bayern vil bare aldrig give op og de VIL altid vinde, dette sammenholdt med, at holdet har momentum og kvalitet på alle pladser i truppen, så er der kun et ord, der dækker for alt, hvad der rører sig i denne klub PERFEKT.
Et hurtigt kig i statistikken over Bayern München´s seneste 7 kampe viser også, at holdet er ubesejret og den eneste grund til at BM ikke topper Bundesligaen med sine 19 point hentet i 7 kampe, skyldes at Dortmund på førstepladsen har en bedre målscore.
  • Betting Tips og spil fiduser:
    Ingen slinger i valsen her, uanset hvem Bayern München spiller mod, vil de altid være favoritter. Det der er glædeligt set med en tipsters øjne, er, at der i dag er et højt odds på det mest sandsynlige resultat. Et 2-tal til odds 1,61 er meeeget sandsynligt og er det eneste Bookmaker selv spiller på i dag. Endnu mere sandsynligt, er, at der bliver scoret mange mål i denne kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 1,57 fra bet365. Bayer Leverkusen har allerede vist med 2 nederlag i deres seneste 7 kampe, at de ikke er uovervindelige og mødet i dag mod overmagten, vil komme til at koste dem dyrt. Når først Arjen Robben, Philipp Lahm, Mario Götze, Franck Ribery med flere begynder at trylle — så hjælper hjemmebanen ikke meget.
Bayern München - PERFEKT
 
Sidste sæson´s vindere af Champions League, samt SUVERÆNE nummer 1 i Bundesligaen i 2012/13 sæsonen. Kun sejre tæller for Tyskland´s bedste klubhold i fodbold. Sikkert 2-tal til odds 1,61 fra bet365.
 
Tysk fodbold er Weltklasse
 
Ganske enkelt bedre end de fleste andre ligaer.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3