top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-10-2013 Betting Tips; Bundesliga: Bayer Leverkusen - Bayern München, Kampstart 5. oktober, kl 18:30

Kampstart: Lørdag 5. oktober 2013, kl 18:30
Lørdagens største brag: Topkamp i aften i den tyske Bundesliga. Det er mægtige Bayern München, som er på besøg hos Bayer Leverkusen på BayArena. Det bliver stort — kæmpe stort. Bookmaker forventer en målrig kamp, når 2 så offensive topklubber møder hinanden. Sidste års topscorer i tysk fodbold Stefan Kiessling , vil sammen med de andre på Leverkusen´s klart offensivt stærke hold fornemtlig, som et af de få hold i Bundesligaen være i stand til at tage kampen op mod giganterne fra Bayern München.
Bayer Leverkusen har en fortrinlig form og gør det flot i Bundesligaen og ligger pt. i top 3 med en samlet målscore på 17:7 og sammenlagt 18 point. Det ligner allerede, at holdet er i stand til at honorere sidste års flotte indsats, hvor de sluttede turneringen med blot 1 point færre end Dortmund. Leverkusen deltager også i Champions League, hvor de dog ikke er lige så overbevisende, som i den hjemlige liga. Forvent dog mindst et mål eller 2 fra dette hold i lørdagens kamp.
Bayern München = Perfekt
Bayern München er kongerne af fodbold i øjeblikket. Ingen andre hold i tysk fodbold har præsteret samme resultater, som Bayern geni´erne gjorde sidste sæson. Sidste års vinder af Champions League var Bayern München. Hvem vandt Bundesligaen SUVERÆNT sidste sæson? Det gjorde Bayern München selvfølgelig. Endelig var der den ”lille” tyske pokal turnering, den ville holdet bare også have. 30. august i år satte holdet et flot punktum ved OGSÅ at snuppe SUPER CUP trofæet lige for næsen af Chelsea, i en kamp som Chelsea troede de havde vundet, men i sidste minut af den forlængede spilletid scorede Bayern München og udlignede til 2:2 og straffesparks kunkurrence. Bayern vil bare aldrig give op og de VIL altid vinde, dette sammenholdt med, at holdet har momentum og kvalitet på alle pladser i truppen, så er der kun et ord, der dækker for alt, hvad der rører sig i denne klub PERFEKT.
Et hurtigt kig i statistikken over Bayern München´s seneste 7 kampe viser også, at holdet er ubesejret og den eneste grund til at BM ikke topper Bundesligaen med sine 19 point hentet i 7 kampe, skyldes at Dortmund på førstepladsen har en bedre målscore.
  • Betting Tips og spil fiduser:
    Ingen slinger i valsen her, uanset hvem Bayern München spiller mod, vil de altid være favoritter. Det der er glædeligt set med en tipsters øjne, er, at der i dag er et højt odds på det mest sandsynlige resultat. Et 2-tal til odds 1,61 er meeeget sandsynligt og er det eneste Bookmaker selv spiller på i dag. Endnu mere sandsynligt, er, at der bliver scoret mange mål i denne kamp. Spil på over 2,5 mål til odds 1,57 fra bet365. Bayer Leverkusen har allerede vist med 2 nederlag i deres seneste 7 kampe, at de ikke er uovervindelige og mødet i dag mod overmagten, vil komme til at koste dem dyrt. Når først Arjen Robben, Philipp Lahm, Mario Götze, Franck Ribery med flere begynder at trylle — så hjælper hjemmebanen ikke meget.
Bayern München - PERFEKT
 
Sidste sæson´s vindere af Champions League, samt SUVERÆNE nummer 1 i Bundesligaen i 2012/13 sæsonen. Kun sejre tæller for Tyskland´s bedste klubhold i fodbold. Sikkert 2-tal til odds 1,61 fra bet365.
 
Tysk fodbold er Weltklasse
 
Ganske enkelt bedre end de fleste andre ligaer.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3