top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-10-2013 Betting Tips; Superliga: FCM - FC Vestsjælland, Kampstart 7. oktober, kl 19:00

Kampstart: Mandag 7. oktober 2013, kl 19:00
Kampen kan nydes LIVE på TV 3 Sport 1 mandag aften.
Vestsjælland vil helt sikkert have et defensivt udgangspunkt i mandagens eneste superliga kamp. Kampen kan sagtens gå hen og blive en kedelig 0-0, hvis ikke midtjyderne er i stand til at finde hullerne i de overraskende gode oprykkeres forsvar. Et 0-0 resultat giver odds 11 i skrivende stund fra bet365.
Alle slår alle i dette års superliga og det er også derfor, vi har et meget overraskende betting tip til dagens kamp. Det er gambling også alligevel ikke. Alting har som bekendt en ende og Bookmaker tror, at FCM slutter sit position som ubesejret i dag på hjemmebane, når alle mindst venter det!
  • Betting Tips: FC Midtjylland tror, at de er enormt store favoritter inden kampen og det kan meget vel være det, der afgør kampen. Vestsjælland vil lukrere på deres underdog status. Medmindre Vestsjælland viser sig at være så pinligt ringe, som Vibrog var det i søndagens kamp, så skal der nok blive chancer i begge ender. Et 2-tal giver odds 7,00, mens et ”X” spillet lige på er oppe i 4,00. Begge odds er fra Danmarks i særklasse bedste bookmaker — bet365, så få dig en gratis konto og 1000 kroner i startbonus og kom på Bookmaker vinder holdet! Odds på 1-tallet er på blot 1,50 og det er for lidt, til nogen her på sitet vil spille på det. Er du til de tæt på ”sikre bet”, så skal du ikke spille på dagens kamp men i stedet se onsdagens tip på Bookmaker.
Mest sandsynlige resultat i denne kamp
Odds på et "X" er oppe i 4,00 fra bet365, hvilket kampen formentlig ender med i dag.
 
FC Vestsjælland er svære at bide skeer med
Inden dagens kamp ligger FC Vestsjælland på en 8-plads i superligaen og holdet har spillet én kamp færre end de andre hold undtaget FCM. Vinder sjællænderne dagens kamp hopper de op på en 5-plads og vil have 3 point flere end FCK, næsten dobbelt så mange point som FCN og vi kunne blive ved. Oprykkerne har sku´ gjort det godt indtil nu. FC Vestsjælland ved hvad de kan og mere vigtigt, de ved hvad de ikke kan.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3