top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Betting Tips: VM Kvalifikationskampe "Fodbold Fredag", 11. Oktober 2013

Kvalifikations kampe til VM i Brasilien 2014
På fredag skal der igen spilles en masse kvalifikatioskampe til VM i Brasilien 2014. Visse hold er allerede kvalificeret, mens andre stadigvæk kæmper en hård kamp for at nå i mål. Danmark er som bekendt ét af de hold, som endnu ikke ved om de skal med til slutrunden i Brasilien næste år eller om de i stedet kommer på forlænget badeferie. På denne side af Bookmaker kommer vi med spil fiduser til, hvor vi tror at kampene ender resultatmæssigt på fredag. Du kan desuden længere nede se en odds oversigt fra bet365 over kampene. Odds oversigten nedenfor stammer fra tirsdag formiddag 8. oktober.
Spilfiduser
Gruppe B
20:15 Danmark - Italien:
  • Italien har intet som helst at spille for andet end at landsholdsspillerne måske vil forsøge at gøre et godt indtryk på Prandelli, som er landstræner for Italien. Danmark har modsat Italien ALT at spille for, plus Danmark har hjemmebanefordel og et fyldt Parken. Danmark har desuden en historik, der viser, at vi ofte vinder kampe, som vi skal vinde. I dette perspektiv er oddset på 1-tallet på 2,37 fra bet365 det mest oplagte resultat i denne SKÆBNEKAMP for Danmark fredag aften.
    Læs optakt til Danmark - Italien landskampen
17:00 Armenien - Bulgarien:
  • Danmark er afhængige af, at Bulgarien ikke får flere point. Armenien har vist meget svingende spil hidtil i gruppe B, vigtigt er dog at notere sig, at de har vundet 0:4 over Danmark, de har slået Tjekkiet 1:2 og de møder i Bulgarien et hold, som går efter sejren. Det er en fordel for Armenien, som på hjemmebane vil ligge og lurepasse og formentlig vil få en del giftige kontrastød, som de gjorde mod Danmark. 1-tallet til fremragende odds 3,10 fra bet365 er et meget muligt resultat af favoritdræberen Armenien.
19:30 Malta - Tjekkiet:
Flere spil fiduser er på trapperne på denne side...
 
Odds på kampene fra udvalgt bookmaker hvor der er stort fokus på VM kvalifikationskampene
 
Alle odds nedenfor kan ses live på bet365 her.
 
 
Grupperne i VM kvalifikationen
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3