top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-10-2013 Danmark — Italien: Optakt og odds spil forslag til Landskampen

Kampstart: Fredag 11. oktober 2013 klokken 20:15 - se landskampen direkte på TV2
 
Christian Eriksen har til danske medier udtalt, at scorer Danmark på sine chancer, så skal vi nok vinde. Desuden har Eriksen god erfaring med at spille på et fyldt parken, idet han har vundet HVER GANG. Holder den statistik, så ligger 1-tallet i odds forslag lige til højrebenet.
 
En anden vigtig faktor til hvor ens væddemål skal placeres i fredagens ”ALT ELLER INTET” kamp mod Italien, er at stille sig spørgsmålet, hvem af holdene er mest opsatte på at få de 3 point? Italien har reelt ikke andet end æren at spille for, idet de med 20 point og en suveræn førsteplads i gruppe B allerede er kvalificeret til VM slutrunden næste år i Brasilien.
 
 
Nicklas Bendtner er ENDELIG tilbage på fodboldbanen. I stedet for omtale i de kulørte blade samt fjollerier i diverse natklubber, er fokus på Bendtner i stedet rettet mod, at han er blevet indlemmet af Arsene Wenger på Arsenal´s hold. Danmarks statistisk set bedste angriber har allerede været med i et par kampe for klubben og har faktisk gjort det efter omstændighederne udmærket. Bookmaker forventer, at Bendtner vil have et indestængt behov for at vise alle, at han stadigvæk er Danmarks bedste angriber. Vi forventer han starter inde mod Italien og odds på ham som første målscorer er på 6,00 fra bet365.
 
Italiens landstræner Cesare Prandelli har ifølge Morten Olsen måske tænkt sig at bruge kampen mod Danmark til at teste nye spillere. Dette kan både være et plus og et minus for Danmarks muligheder for at få de 3 point.
  • Betting Tips: Det er ganske lige til, at naturligvis vinder Danmark. Hvorfor? Danmark har en motivations faktor gange 1000 modsat Italien, som opfatter kampen fredag aften som en banal træningskamp, de helst ville være foruden. 1-tallet og dansk sejr fra bet365 er helt oppe i odds 2,37 og er faktisk ganske godt betalt. Tror dog ikke kampen bliver målrig, så som sekundært betting forslag anbefaler vi odds 1,66 på under 2,5 mål.
  • Hvem scorer kampens første mål? Christian Eriksen er simpelthen genial på frispark og oddset på ham som første målscorer er oppe på 12. Et andet godt bud er Nicklas Bendtner, hvor odds på ham er på 6.
  • Kampens resultat er altid svært at spå om, men en 2-0 sejr til Danmark er helt oppe på odds 11 og efter omstændighederne et ganske sandsynligt resultat, som også bliver godt betalt.
Gode vinderchancer til Danmark - DERFOR!
  • Motivation — Det danske landshold SKAL vinde.
  • Italien har intet at spille for — de er allerede kvalificeret.
  • Danmark har hjemmebane — fyldt stadion.
  • Vejret i Danmark med regn, blæst og kulde. Det kan italienerne ikke lide.
  • Christian Eriksen, Daniel Agger og Bendtner — verdensklasse spillere.
  • Spil med 1000 kroner bonus på dansk sejr på 1-tal på bet365.
Hele det danske landshold er optimistiske
 
Der er et supergodt odds 11 på 2-0 til Danmark.
 
 
Italien er allerede kvalificeret til VM i Brasilien 2014
 
Derfor er der meget stor sandsynlighed for at såvel træneren som spillerne fra Italien tager "for let" på denne landskamp og set med danske øjne er det meget positivt. Desuden kan vejret også spille ind, idet italienerne ikke er glade for regn og blæst, så hvis Danmark får en kold og våd efterårsdag fredag aften, det vil øge vores chancer.
 
Parken er fyldt til bristepunktet
 
Danmark har et hjemmepublikum i ryggen - det er meget vigtigt. Sammenholder man dette med de danske landsholdsspilleres enorme ambitioner om at sikre dansk deltagelse til VM i Brasilien næste år - så bør Danmark have særdeles gode muligheder for at lave et flot resultat mod Italien.
Danmark er favorit til at vinde
 
Ifølge alle bookmakerne med dansk licens, er Danmark favorit til at vinde over Italien fredag aften. Havde dette været en fodboldkamp, hvor begge hold havde haft motivation til at vinde, så ville Italien have været små favoritter, selvom de spiller i Parken mod Danmark. Italien har verdensklasse spillere eksempelvis Pirlo, Buffon, Balotelli, de Rossi med flere. Derfor kan det ikke udelukkes, at Italien kan få både X til odds 3,50 eller et 2-tal til odds 3,1 — Bookmaker mener dog, at netop Italiens manglende motivation gør, at 1-tallet er det klart mest sandsynlige resultat i denne landskamp. Begge odds er fundet på bet365.
 
Der er yndigt land
 
Det står med brede bøge...
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3