top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-10-2013 Danmark — Italien: Optakt og odds spil forslag til Landskampen

Kampstart: Fredag 11. oktober 2013 klokken 20:15 - se landskampen direkte på TV2
 
Christian Eriksen har til danske medier udtalt, at scorer Danmark på sine chancer, så skal vi nok vinde. Desuden har Eriksen god erfaring med at spille på et fyldt parken, idet han har vundet HVER GANG. Holder den statistik, så ligger 1-tallet i odds forslag lige til højrebenet.
 
En anden vigtig faktor til hvor ens væddemål skal placeres i fredagens ”ALT ELLER INTET” kamp mod Italien, er at stille sig spørgsmålet, hvem af holdene er mest opsatte på at få de 3 point? Italien har reelt ikke andet end æren at spille for, idet de med 20 point og en suveræn førsteplads i gruppe B allerede er kvalificeret til VM slutrunden næste år i Brasilien.
 
 
Nicklas Bendtner er ENDELIG tilbage på fodboldbanen. I stedet for omtale i de kulørte blade samt fjollerier i diverse natklubber, er fokus på Bendtner i stedet rettet mod, at han er blevet indlemmet af Arsene Wenger på Arsenal´s hold. Danmarks statistisk set bedste angriber har allerede været med i et par kampe for klubben og har faktisk gjort det efter omstændighederne udmærket. Bookmaker forventer, at Bendtner vil have et indestængt behov for at vise alle, at han stadigvæk er Danmarks bedste angriber. Vi forventer han starter inde mod Italien og odds på ham som første målscorer er på 6,00 fra bet365.
 
Italiens landstræner Cesare Prandelli har ifølge Morten Olsen måske tænkt sig at bruge kampen mod Danmark til at teste nye spillere. Dette kan både være et plus og et minus for Danmarks muligheder for at få de 3 point.
  • Betting Tips: Det er ganske lige til, at naturligvis vinder Danmark. Hvorfor? Danmark har en motivations faktor gange 1000 modsat Italien, som opfatter kampen fredag aften som en banal træningskamp, de helst ville være foruden. 1-tallet og dansk sejr fra bet365 er helt oppe i odds 2,37 og er faktisk ganske godt betalt. Tror dog ikke kampen bliver målrig, så som sekundært betting forslag anbefaler vi odds 1,66 på under 2,5 mål.
  • Hvem scorer kampens første mål? Christian Eriksen er simpelthen genial på frispark og oddset på ham som første målscorer er oppe på 12. Et andet godt bud er Nicklas Bendtner, hvor odds på ham er på 6.
  • Kampens resultat er altid svært at spå om, men en 2-0 sejr til Danmark er helt oppe på odds 11 og efter omstændighederne et ganske sandsynligt resultat, som også bliver godt betalt.
Gode vinderchancer til Danmark - DERFOR!
  • Motivation — Det danske landshold SKAL vinde.
  • Italien har intet at spille for — de er allerede kvalificeret.
  • Danmark har hjemmebane — fyldt stadion.
  • Vejret i Danmark med regn, blæst og kulde. Det kan italienerne ikke lide.
  • Christian Eriksen, Daniel Agger og Bendtner — verdensklasse spillere.
  • Spil med 1000 kroner bonus på dansk sejr på 1-tal på bet365.
Hele det danske landshold er optimistiske
 
Der er et supergodt odds 11 på 2-0 til Danmark.
 
 
Italien er allerede kvalificeret til VM i Brasilien 2014
 
Derfor er der meget stor sandsynlighed for at såvel træneren som spillerne fra Italien tager "for let" på denne landskamp og set med danske øjne er det meget positivt. Desuden kan vejret også spille ind, idet italienerne ikke er glade for regn og blæst, så hvis Danmark får en kold og våd efterårsdag fredag aften, det vil øge vores chancer.
 
Parken er fyldt til bristepunktet
 
Danmark har et hjemmepublikum i ryggen - det er meget vigtigt. Sammenholder man dette med de danske landsholdsspilleres enorme ambitioner om at sikre dansk deltagelse til VM i Brasilien næste år - så bør Danmark have særdeles gode muligheder for at lave et flot resultat mod Italien.
Danmark er favorit til at vinde
 
Ifølge alle bookmakerne med dansk licens, er Danmark favorit til at vinde over Italien fredag aften. Havde dette været en fodboldkamp, hvor begge hold havde haft motivation til at vinde, så ville Italien have været små favoritter, selvom de spiller i Parken mod Danmark. Italien har verdensklasse spillere eksempelvis Pirlo, Buffon, Balotelli, de Rossi med flere. Derfor kan det ikke udelukkes, at Italien kan få både X til odds 3,50 eller et 2-tal til odds 3,1 — Bookmaker mener dog, at netop Italiens manglende motivation gør, at 1-tallet er det klart mest sandsynlige resultat i denne landskamp. Begge odds er fundet på bet365.
 
Der er yndigt land
 
Det står med brede bøge...
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3