top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-10-2013: Betting Tips; VM Kvalifikationskampe "Fodbold Tirsdag", 15. Oktober 2013

Kampstart: Tirsdag 15. Oktober 2013 klokken 19:00
Sidste spillerunde i VM kvalifikations kampene tirsdag aften. Danmark var så tæt på at besejre Italien, at de fleste af os, der følger landsholdet stadigvæk græmmer os over den sene italienske udligning. Danmark BURDE have vundet 2:1, 3:1 eller sågar 4:1. Danmark havde de mest oplagte scorings chancer i den kamp og øv — alligevel gik det ikke.
I tirsdagens VM kampe skal de sidste brikker i puslespillet lægges om, hvem der er kvalificeret til VM slutrunden i fodbold i Brasilien 2014. Danmark har stadigvæk en minimalistisk chance for at komme med — men det er så urealistisk, at Bookmaker mener chancen for, at det sker nu med det uafgjorte resultat mod Italien er at sammenligne med, at Nicklas Bendtner vælger at satse på curling i stedet for fodbold. Ærligt talt — det sker ikke.
I stedet vil Bookmaker´s fokus være på hvilke kampe, hvor overraskelsen lurer og oddset er ganske favorabelt. Lad være med at spille for meget på kampe med ultra lavt odds. I længden vil det være umuligt at få overskud på det, for der vil ALTID være overraskelser i fodbold. Udnyt det i stedet!
 
Betting Tips til sidste runde i VM kvalifikationskampene tirsdag 15. oktober
 
Service info: Alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i odds fra bet365, som har stort fokus på VM kval. kampene. Spil på kampene med 1000 kroner i bonus, hvis du ikke har en konto allerede. bet365 er bedst til sport - OGSÅ fodbold.
 
VM-Kval. UEFA, Gr. B
 • 20:15 Danmark — Malta
  Naturligvis vinder Danmark på hjemmebane over Malta. Sidst Danmark mødte Malta, blev det til en snæver 2:1 sejr, det afgørende er dog, at Danmark ALDRIG har tabt en kamp til Malta og heller ikke kommer til det tirsdag aften. Danmark er flere klasser bedre på stort set alle pladser. Odds på en sejr er nede i 1,02 — Danmark er altså KÆMPE favorit.
  Derfor er der mest værdi i at oddse på første målscorer. Desværre er Nicklas Bendter ikke med i kraft af karantæne, men Christian Eriksen er skam med. Bookmaker er meget sikker på, at han får sine muligheder i denne kamp og bet365 har odds 7,50 på Christian Eriksen, som første målscorer. Eriksen er simpelthen GENIAL på frispark og det er her målene kommer fra ham. Kampen bliver formentlig også på minimum 3-4 mål, så et spil på Christian Eriksen som målscorer NÅR SOM HELST giver flotte odds på 2,60 også fra bet365. Perfekte høje odds at spille på med gratis bonus penge, hvis man er ny kunde på bet365.
VM-Kval. UEFA Gruppe I
 • 21:00 Frankrig — Finland
  Frankrig skal vinde denne kamp. I øjeblikket ligger de på en andenplads i gruppe I og kan ikke indhente Spanien på førstepladsen. Desuden er det utænkeligt, at Spanien ikke får point mod georgien. Mest sandsynlige resultat er et 1-tal, men idet oddset er meget lavt, så satser vi udelukkende på et ”X” til odds 6, hvilket også er meget sandsynligt. Disse 2 hold´s seneste møde endte 1:0 til Frankrig.
 • 21:00 Spanien - Georgien
  Ingen tror på at Georgien på nogen måde kan vinde på Carlos Belmonte i Spanien. Sidste møde mellem disse 2 nationer endte med en 1:0 til Spanien. Målet blev først scoret efter 86 minutter og det var altså tæt på at være endt med en nulløsning. Eftersom Georgien igen vil gå efter et uafgjort resultat, samt at Spanien med uafgjort er sikret en førsteplads i gruppen og direkte kvalifikation til VM i Brasilien, så mener Bookmaker, at der er mest værdi i et ”X”, der belønnes med odds 13. 1-tallet er for usikkert set i forhold til det lave odds og et 2-tal er helt utænkeligt.
VM-Kval. UEFA, Gr. H
 • 21:00 England — Polen
  Seneste møde mellem England og Polen endte 1:1. Et hurtigt kig i gruppe H viser, at gruppen er særdeles tæt. Ingen tvivl om at England vil være meget motiveret for på hjemmebane at få en sejr og dermed en mulig førsteplads i gruppe H. Polen har allerede udspillet sin rolle om at kvalificere sig til slutrunden til VM i fodbold 2014, så deres motivation for at vinde er ikke voldsomt stor. Odds på 1,22 på engelsk hjemmesejr virker MEGET sandsynligt. England har desuden et KLART bedre mandskab end Polen på stort set samtlige pladser.
 • 21:00 Montenegro - Moldavien
  Begge hold har allerede udspillet deres rolle i VM kvalifikationen og har ikke nogen realistisk mulighed længere. Dette er derfor tæt på en ”træningskamp” for begge hold og vi opfatter kampen som meget åben. Alt kan ske — men ”X” er det mest sandsynlige til odds 4,75. Sidste gang disse 2 hold mødtes endte det med en smal 0-1 sejr til Montenegro.
 • 21:00 San Marino - Ukraine
  Denne kamp kan kun ende med meget målrig sejr til Ukraine. San Marino burde slet ikke være med i denne kvalifikation. Sidste gang disse 2 hold mødtes vandt Ukraine 9:0 og kunne have scoret en del flere mål. Dette er tirsdagens mest sikre 2-tal.
VM-Kval. UEFA, Gr. G
 • 19:00 Grækenland — Liechtenstein
  Sidste gang Grækenland mødte Liechtenstein endte det med en smal 1:0 til Grækenland. Målet blev først scoret efter 72 minutter, så de græske fodboldspillere har helt sikkert været nervøse for at snuble mod et decideret underdog hold. Spørgsmålet er om Liechtenstein kan gøre det igen? Altså presse Grækenland til det yderste. Bookmaker satser på et ”X” til odds 23, idet det ikke er umuligt, mens odds på 1-tallet der burde være det mest sandsynlige resultat er på meget lave 1,01. Der sker altid overraskelser i fodbold og dette er en af de kampe, hvor det kan ske! Spil dog udelukkende på dette resultat som et single spil.
 • 19:00 Litauen - Bosnien-Herzegovina
  Bosnien-Herzegovina SKAL vinde dagens kamp for at sikre sig førstepladsen i gruppe G. Bookmakerne har også gjort B-H til enormt store favoritter til dette opgør, eftersom 1. B-H har det bedste mandskab og 2. landet har motivationen til at ville vinde kampen. Litauen har i princippet intet andet at spille for end at vise deres hjemmepublikum, at de faktisk godt kan spille fodbold, selvom de ikke er dygtige nok til at kvalificere sig til VM i fodbold. Synes denne kamp også lugter mest af et ”X” til odds 5,00. Bosnien-Herzegovina har faktisk tidligere i VM Kval. turneringen snublet med et 0:1 nederlag mod Slovakiet, som er næsten af point med Litauen, så 1-tallet kan heller ikke udelukkes, selvom det høje odds på 9,00 gør, at bookmakerne anser det for overvejende usandsynligt — det gør Bookmaker IKKE. Kampen er under alle omstændigheder meget åben. Hvis du tror 2-tallet er et sikkert bet, så lad være med at spille store beløb på det.
 • 20:10 Letland - Slovakiet
  Letland og Slovakiet har begge udspillet deres rolle i VM kval. Turneringen og kampen har reelt INGEN BETYDNING. En træningskamp kan ofte ende med 0-0, idet ingen af holdene giver sig 100%. Vi tror dog, at Letland på hjemmebane vil forsøge at imponere sit hjemmebane publikum og 1-tallet giver et fornuftigt odds på 3,50. En uafgjort er også oppe i et godt odds på 3,40. Kampen er dog totalt åben og alt kan ske!
VM-Kval. UEFA, Gr. F
 • 19:00 Aserbajdsjan — Rusland
  Seneste møde mellem Azerbaidjan og Rusland endte med en smal 0-1 til sejr til Rusland. Eftersom begge hold allerede har sikret sig deres videre skæbne til VM næste år, dvs. Rusland er kvalificeret, mens Azerbaidjan allerede er kylet ud af kvalifikationen, så er kampens resultat i og for sig uden betydning. Det er næsten utænkeligt at Azerbaidjan kan vinde over Rusland, men en uafgjort er på ingen måde usandsynlig og begge hold vil formentlig være tilfredse med det resultat. Et ”X” giver odds 5,25.
Alle odds nedenfor stammer fra bet365
 
Den nyeste og opdaterede version af oddsene findes på bet365 her. Oddsene på denne side stammer fra mandag morgen den 14. oktober 2013.
 
 
Stillingerne i VM kvalifikationsgrupperne inden sidste runde
 
Danmark er reelt uden chance for at kvalificere sig, men de bedste 2´ere samt naturligvis 1- erne er blandt kandidaterne.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3