top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-10-2013: Betting Tips; VM Kvalifikationskampe "Fodbold Tirsdag", 15. Oktober 2013

Kampstart: Tirsdag 15. Oktober 2013 klokken 19:00
Sidste spillerunde i VM kvalifikations kampene tirsdag aften. Danmark var så tæt på at besejre Italien, at de fleste af os, der følger landsholdet stadigvæk græmmer os over den sene italienske udligning. Danmark BURDE have vundet 2:1, 3:1 eller sågar 4:1. Danmark havde de mest oplagte scorings chancer i den kamp og øv — alligevel gik det ikke.
I tirsdagens VM kampe skal de sidste brikker i puslespillet lægges om, hvem der er kvalificeret til VM slutrunden i fodbold i Brasilien 2014. Danmark har stadigvæk en minimalistisk chance for at komme med — men det er så urealistisk, at Bookmaker mener chancen for, at det sker nu med det uafgjorte resultat mod Italien er at sammenligne med, at Nicklas Bendtner vælger at satse på curling i stedet for fodbold. Ærligt talt — det sker ikke.
I stedet vil Bookmaker´s fokus være på hvilke kampe, hvor overraskelsen lurer og oddset er ganske favorabelt. Lad være med at spille for meget på kampe med ultra lavt odds. I længden vil det være umuligt at få overskud på det, for der vil ALTID være overraskelser i fodbold. Udnyt det i stedet!
 
Betting Tips til sidste runde i VM kvalifikationskampene tirsdag 15. oktober
 
Service info: Alle odds forslag nedenfor tager udgangspunkt i odds fra bet365, som har stort fokus på VM kval. kampene. Spil på kampene med 1000 kroner i bonus, hvis du ikke har en konto allerede. bet365 er bedst til sport - OGSÅ fodbold.
 
VM-Kval. UEFA, Gr. B
 • 20:15 Danmark — Malta
  Naturligvis vinder Danmark på hjemmebane over Malta. Sidst Danmark mødte Malta, blev det til en snæver 2:1 sejr, det afgørende er dog, at Danmark ALDRIG har tabt en kamp til Malta og heller ikke kommer til det tirsdag aften. Danmark er flere klasser bedre på stort set alle pladser. Odds på en sejr er nede i 1,02 — Danmark er altså KÆMPE favorit.
  Derfor er der mest værdi i at oddse på første målscorer. Desværre er Nicklas Bendter ikke med i kraft af karantæne, men Christian Eriksen er skam med. Bookmaker er meget sikker på, at han får sine muligheder i denne kamp og bet365 har odds 7,50 på Christian Eriksen, som første målscorer. Eriksen er simpelthen GENIAL på frispark og det er her målene kommer fra ham. Kampen bliver formentlig også på minimum 3-4 mål, så et spil på Christian Eriksen som målscorer NÅR SOM HELST giver flotte odds på 2,60 også fra bet365. Perfekte høje odds at spille på med gratis bonus penge, hvis man er ny kunde på bet365.
VM-Kval. UEFA Gruppe I
 • 21:00 Frankrig — Finland
  Frankrig skal vinde denne kamp. I øjeblikket ligger de på en andenplads i gruppe I og kan ikke indhente Spanien på førstepladsen. Desuden er det utænkeligt, at Spanien ikke får point mod georgien. Mest sandsynlige resultat er et 1-tal, men idet oddset er meget lavt, så satser vi udelukkende på et ”X” til odds 6, hvilket også er meget sandsynligt. Disse 2 hold´s seneste møde endte 1:0 til Frankrig.
 • 21:00 Spanien - Georgien
  Ingen tror på at Georgien på nogen måde kan vinde på Carlos Belmonte i Spanien. Sidste møde mellem disse 2 nationer endte med en 1:0 til Spanien. Målet blev først scoret efter 86 minutter og det var altså tæt på at være endt med en nulløsning. Eftersom Georgien igen vil gå efter et uafgjort resultat, samt at Spanien med uafgjort er sikret en førsteplads i gruppen og direkte kvalifikation til VM i Brasilien, så mener Bookmaker, at der er mest værdi i et ”X”, der belønnes med odds 13. 1-tallet er for usikkert set i forhold til det lave odds og et 2-tal er helt utænkeligt.
VM-Kval. UEFA, Gr. H
 • 21:00 England — Polen
  Seneste møde mellem England og Polen endte 1:1. Et hurtigt kig i gruppe H viser, at gruppen er særdeles tæt. Ingen tvivl om at England vil være meget motiveret for på hjemmebane at få en sejr og dermed en mulig førsteplads i gruppe H. Polen har allerede udspillet sin rolle om at kvalificere sig til slutrunden til VM i fodbold 2014, så deres motivation for at vinde er ikke voldsomt stor. Odds på 1,22 på engelsk hjemmesejr virker MEGET sandsynligt. England har desuden et KLART bedre mandskab end Polen på stort set samtlige pladser.
 • 21:00 Montenegro - Moldavien
  Begge hold har allerede udspillet deres rolle i VM kvalifikationen og har ikke nogen realistisk mulighed længere. Dette er derfor tæt på en ”træningskamp” for begge hold og vi opfatter kampen som meget åben. Alt kan ske — men ”X” er det mest sandsynlige til odds 4,75. Sidste gang disse 2 hold mødtes endte det med en smal 0-1 sejr til Montenegro.
 • 21:00 San Marino - Ukraine
  Denne kamp kan kun ende med meget målrig sejr til Ukraine. San Marino burde slet ikke være med i denne kvalifikation. Sidste gang disse 2 hold mødtes vandt Ukraine 9:0 og kunne have scoret en del flere mål. Dette er tirsdagens mest sikre 2-tal.
VM-Kval. UEFA, Gr. G
 • 19:00 Grækenland — Liechtenstein
  Sidste gang Grækenland mødte Liechtenstein endte det med en smal 1:0 til Grækenland. Målet blev først scoret efter 72 minutter, så de græske fodboldspillere har helt sikkert været nervøse for at snuble mod et decideret underdog hold. Spørgsmålet er om Liechtenstein kan gøre det igen? Altså presse Grækenland til det yderste. Bookmaker satser på et ”X” til odds 23, idet det ikke er umuligt, mens odds på 1-tallet der burde være det mest sandsynlige resultat er på meget lave 1,01. Der sker altid overraskelser i fodbold og dette er en af de kampe, hvor det kan ske! Spil dog udelukkende på dette resultat som et single spil.
 • 19:00 Litauen - Bosnien-Herzegovina
  Bosnien-Herzegovina SKAL vinde dagens kamp for at sikre sig førstepladsen i gruppe G. Bookmakerne har også gjort B-H til enormt store favoritter til dette opgør, eftersom 1. B-H har det bedste mandskab og 2. landet har motivationen til at ville vinde kampen. Litauen har i princippet intet andet at spille for end at vise deres hjemmepublikum, at de faktisk godt kan spille fodbold, selvom de ikke er dygtige nok til at kvalificere sig til VM i fodbold. Synes denne kamp også lugter mest af et ”X” til odds 5,00. Bosnien-Herzegovina har faktisk tidligere i VM Kval. turneringen snublet med et 0:1 nederlag mod Slovakiet, som er næsten af point med Litauen, så 1-tallet kan heller ikke udelukkes, selvom det høje odds på 9,00 gør, at bookmakerne anser det for overvejende usandsynligt — det gør Bookmaker IKKE. Kampen er under alle omstændigheder meget åben. Hvis du tror 2-tallet er et sikkert bet, så lad være med at spille store beløb på det.
 • 20:10 Letland - Slovakiet
  Letland og Slovakiet har begge udspillet deres rolle i VM kval. Turneringen og kampen har reelt INGEN BETYDNING. En træningskamp kan ofte ende med 0-0, idet ingen af holdene giver sig 100%. Vi tror dog, at Letland på hjemmebane vil forsøge at imponere sit hjemmebane publikum og 1-tallet giver et fornuftigt odds på 3,50. En uafgjort er også oppe i et godt odds på 3,40. Kampen er dog totalt åben og alt kan ske!
VM-Kval. UEFA, Gr. F
 • 19:00 Aserbajdsjan — Rusland
  Seneste møde mellem Azerbaidjan og Rusland endte med en smal 0-1 til sejr til Rusland. Eftersom begge hold allerede har sikret sig deres videre skæbne til VM næste år, dvs. Rusland er kvalificeret, mens Azerbaidjan allerede er kylet ud af kvalifikationen, så er kampens resultat i og for sig uden betydning. Det er næsten utænkeligt at Azerbaidjan kan vinde over Rusland, men en uafgjort er på ingen måde usandsynlig og begge hold vil formentlig være tilfredse med det resultat. Et ”X” giver odds 5,25.
Alle odds nedenfor stammer fra bet365
 
Den nyeste og opdaterede version af oddsene findes på bet365 her. Oddsene på denne side stammer fra mandag morgen den 14. oktober 2013.
 
 
Stillingerne i VM kvalifikationsgrupperne inden sidste runde
 
Danmark er reelt uden chance for at kvalificere sig, men de bedste 2´ere samt naturligvis 1- erne er blandt kandidaterne.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3