top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-10-2013 Superliga fiduser, Kampstart 20-21 oktober, kl 13:00

Søndagens superliga kampe
13:00
FC Vestsjælland - Esbjerg
FC Vestsjælland og Esbjerg starter søndagens superliga opgør med en på papiret underhund mod overhund. Vestsjælland har hidtil gjort det godt — men så heller ikke mere. Faktisk er stor set alle hold i superligaen MEGET lige pointmæssigt med undtagelse af FCM, som trods rod i økonomien, buldrer derudaf. Bookmaker har hele tiden haft en fidus til Esbjerg holdet og det ærgrer os lidt, at oddset ikke bare er lidt højere på 2-tallet.
  • Betting tips: Spil på 2-tallet og Esbjerg sejr. Det er klart det mest sandsynlige resultat, idet Esbjerg simpelthen har det bedste offensive spillermateriale af disse 2 hold. Sammenholdt med at holdet VIL vinde sine kampe og allerede har vist international klasse ved enten at slå eller spille lige op med på papiret meget bedre belgiske og franske hold. Esbjerg BØR simpelthen kunne vinde denne kamp, så de kan hente lidt ind på FCM i toppen af superligaen. Faktisk er vores bobler til en vinder af superligaen i år Esbjerg — men igen superligaen er så lige i år, at det sjældent er set før. Når den knækker på et tidspunkt — så er Esbjerg efter vores overbevisning i toppen, mens Vestsjælland efter al sandsynlighed vil være med i bundstriden. Esbjerg skal ha´ 3 point og derfor får de det også. Motivation og talent på det jyske fodbold mandskab, vil være det, der afgør dagens kamp. Spil på 2-tal til odds 2,10 fra bet365.
16:00 Brøndby IF - Viborg FF
Sidste superliga runde før landsholdskampene spillede Viborg mod AaB. Viborg var klart det dårligste hold jyderne har haft på eget græs i månedsvis. Hvis ikke Viborg har mere at komme med offensivt mod Brøndby, så bliver det spil til et mål — hvilket Bookmaker også tror er hvad der sker.
  • Betting tips: Viborg kan være meget heldig med at hente en uafgjort, men et 1-tal til odds 1,57 fra bet365 og sjællandsk sejr BØR være dagens mest sikre resultat.
18:00 FC København - AaB
Hovedparten af fodbold Danmark tror altid, at FCK vinder, uanset hvor dårligt holdet spiller. Søndagens kamp er ingen undtagelse. Det er ganske vist korrekt, at historisk set har AaB haft det ekstremt svært i Parken. Den statistik kan ikke bruges til noget som helst, idet FCK IKKE spiller som de gjorde før, hvor de dominerede alle deres kampe.
  • Betting tips: Mest sandsynlige resultat er en uafgjort affære til odds 3,60 fra bet365 mellem 2 mandskaber, hvor det på forhånd er svært at spå om, hvad der kommer til at ske. En ting er sikkert — AaB vil næsten med garanti tage i parken og spille deres chance for de 3 point, idet de har flere dygtige folk i front og score mål, det kan nordjyderne mindst lige så effektivt som FCK. Dette bliver ikke en kedelig kamp, når 2 hold der vil frem på banen krydser klinger. Forvent mange mål. Over 2,5 mål giver ca odds 1,66 fra bet365. Korrekt resultat på 3-3 giver odds 41!!!
Mandag, 21.10.
18:00 Sønderjyske - OB
Sønderjyske er i modvind i øjeblikket. Holdet taber konstant og der er meget langt mellem sejrene.
  • Betting tips: Det mest oplagte resultat er et kryds til 3,50, idet Sønderjyske vil opfatte et uafgjort resultat som en halvsejr og i kraft af hjemmebane fordelen, burde det være overkommeligt mod OB. Kampen er dog meget åben og alt kan ske, dog tror Bookmaker mest på en taktisk kamp, som ikke kaster mange mål af sig. Spil på under 2,5 mål til odds 2,10.
Alle odds på denne side er hentet på bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3