top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-10-2013 Superliga fiduser, Kampstart 20-21 oktober, kl 13:00

Søndagens superliga kampe
13:00
FC Vestsjælland - Esbjerg
FC Vestsjælland og Esbjerg starter søndagens superliga opgør med en på papiret underhund mod overhund. Vestsjælland har hidtil gjort det godt — men så heller ikke mere. Faktisk er stor set alle hold i superligaen MEGET lige pointmæssigt med undtagelse af FCM, som trods rod i økonomien, buldrer derudaf. Bookmaker har hele tiden haft en fidus til Esbjerg holdet og det ærgrer os lidt, at oddset ikke bare er lidt højere på 2-tallet.
  • Betting tips: Spil på 2-tallet og Esbjerg sejr. Det er klart det mest sandsynlige resultat, idet Esbjerg simpelthen har det bedste offensive spillermateriale af disse 2 hold. Sammenholdt med at holdet VIL vinde sine kampe og allerede har vist international klasse ved enten at slå eller spille lige op med på papiret meget bedre belgiske og franske hold. Esbjerg BØR simpelthen kunne vinde denne kamp, så de kan hente lidt ind på FCM i toppen af superligaen. Faktisk er vores bobler til en vinder af superligaen i år Esbjerg — men igen superligaen er så lige i år, at det sjældent er set før. Når den knækker på et tidspunkt — så er Esbjerg efter vores overbevisning i toppen, mens Vestsjælland efter al sandsynlighed vil være med i bundstriden. Esbjerg skal ha´ 3 point og derfor får de det også. Motivation og talent på det jyske fodbold mandskab, vil være det, der afgør dagens kamp. Spil på 2-tal til odds 2,10 fra bet365.
16:00 Brøndby IF - Viborg FF
Sidste superliga runde før landsholdskampene spillede Viborg mod AaB. Viborg var klart det dårligste hold jyderne har haft på eget græs i månedsvis. Hvis ikke Viborg har mere at komme med offensivt mod Brøndby, så bliver det spil til et mål — hvilket Bookmaker også tror er hvad der sker.
  • Betting tips: Viborg kan være meget heldig med at hente en uafgjort, men et 1-tal til odds 1,57 fra bet365 og sjællandsk sejr BØR være dagens mest sikre resultat.
18:00 FC København - AaB
Hovedparten af fodbold Danmark tror altid, at FCK vinder, uanset hvor dårligt holdet spiller. Søndagens kamp er ingen undtagelse. Det er ganske vist korrekt, at historisk set har AaB haft det ekstremt svært i Parken. Den statistik kan ikke bruges til noget som helst, idet FCK IKKE spiller som de gjorde før, hvor de dominerede alle deres kampe.
  • Betting tips: Mest sandsynlige resultat er en uafgjort affære til odds 3,60 fra bet365 mellem 2 mandskaber, hvor det på forhånd er svært at spå om, hvad der kommer til at ske. En ting er sikkert — AaB vil næsten med garanti tage i parken og spille deres chance for de 3 point, idet de har flere dygtige folk i front og score mål, det kan nordjyderne mindst lige så effektivt som FCK. Dette bliver ikke en kedelig kamp, når 2 hold der vil frem på banen krydser klinger. Forvent mange mål. Over 2,5 mål giver ca odds 1,66 fra bet365. Korrekt resultat på 3-3 giver odds 41!!!
Mandag, 21.10.
18:00 Sønderjyske - OB
Sønderjyske er i modvind i øjeblikket. Holdet taber konstant og der er meget langt mellem sejrene.
  • Betting tips: Det mest oplagte resultat er et kryds til 3,50, idet Sønderjyske vil opfatte et uafgjort resultat som en halvsejr og i kraft af hjemmebane fordelen, burde det være overkommeligt mod OB. Kampen er dog meget åben og alt kan ske, dog tror Bookmaker mest på en taktisk kamp, som ikke kaster mange mål af sig. Spil på under 2,5 mål til odds 2,10.
Alle odds på denne side er hentet på bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3