top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-10-2013 Champions League runde 3 - Spil fiduser - Onsdag

Champions League runde 3 er i fuld gang og resultaterne af tirsdagens kampe viste, se nedenfor, at favoritterne i de fleste tilfælde trækker det længste strå. De mindre dygtige hold må i stedet håbe på, at hente en uafgjort. Største overraskelse i går var, at Porto tabte på hjemmebane til Zenit St. Petersborg. Ellers ikke nogen resultater, der kom bag på bookmakerne eller Bookmaker. Bookmaker anbefaler derfor overordnet set, at man spiller på favoritterne ELLER går efter krydserne i onsdagens kampe. Bet365 anbefales til Champions League kampene — idet de har stort fokus på denne turnering.
Betting Tips:
Herunder vil der i løbet af onsdagen komme spil fiduser til udvalgte fodboldkampe i Champions League. Ikke mindst FCK - Galatasaray kampen er et opgør, vi har set frem til længe.
20:45 Galatasaray Istanbul - FC København
Se kampen på tv3+ onsdag aften
Galatasaray er et tyrkisk mesterhold, men i den hjemlige Süper Lig kører det ikke for klubben med de store ambitioner. Efter 7 spillede kampe ligger Galatasaray på blot en 11-plads med 10 point. Blot 2 sejre er det blevet til, mens uafgjort er det mest hyppige resultat, idet holdet har 4 af dem i den hjemlige liga. I Champions League er det heller ikke gået super godt for Galatasaray hidtil. I åbningskampen mod Real Madrid i Champions League tabte holdet på hjemmebane næsten sensationelt med tennis cifrene 1:6. Holdet var dog i stand til at rejse sig en smule i kraft af en 2:2 på udebane mod Juventus. Problemet for Galatasaray er blot, at holdet har svært ved at vinde fodboldkampe — de taber sjældent, men vinde, det kan de ikke.
I diverse medier er det skrevet, at en tyrkisk fodboldekspert har udtalt, at der i Galatasaray truppen er splid imellem tyrkerne og udlændingene på holdet. Måske kan det være en del af forklaringen på, at holdet med kæmpe offensive profiler som Didier Drogba og Wesley Sneijder alligevel ikke får udnyttet sit potentiale.
Galatasaray er på papiret pænt store favoritter med odds 1,57 på 1-tallet og det er formentlig et af dagens mest spillede resultater blandt udenlandske odds spillere. I kraft af hvor dårlig dagsform holdet har, er det efter vores opfattelse for lavt, idet såvel X som et 2-tal ikke kan udelukkes. Mest sandsynligt er et X.
Galatasaray undervurderer også med garanti FCK holdet i kraft af deres favorit status, men det skal man passe på med, idet FCK er i fremgang. FCK er et hold, der er begyndt at vinde sine kampe, senest med en flot 3:0 nedsabling af superligaens andenplads fra AaB.
Spil fiduser:
  • FCK er ikke noget dårligt hold. Deres dagsform er opadgående og de vil kæmpe ekstra hårdt for at vise, at de er gode nok. FCK taber sjældent kampe nu. Odds på såvel ”X” til 4,20 som et 2-tal til odds 6,50 er begge ganske favorable fra bet365 og ”X” er med de data, vi har til rådighed, det resultat vi mener er mest sandsynligt. Der er også altid mindst en overraskelse eller 2 og FCK vil igen i aften være et af de fodbold hold, der overrasker. Bare vent og se!
  • Spil på mange mål. Rigtig mange af Champions League kampene er hidtil endt med 3+ mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,75 fra bet365.
  • Ellers så nyd bare kampen på dansk tv3+ i aften fra klokken 20:45.
Odds på Champions League
 
Alle odds nedenfor kan findes i en opdateret version på bet365 her. (Husk nye kunder får 1000 kroner i gratis bonus)
 
 
 
 
Spil på favorit sejre eller uafgjort - Flere spil forslag til kampene i CL
Det er oftest, at bookmakerne giver det laveste odds på favoritterne. I dagens kampe mener Bookmaker overvejende, at favoritterne går hjem, mens det udelukkende er FCK, vi har fidus til med lidt held kan gå hele vejen og snuppe de 3 point grundet især Galatasarays problemer, læs hovedteksten ovenfor for flere detaljer.
  • 20:45 Bayer Leverkusen - FC Shakhtar Donetsk; Det bliver et sikkert 1-tal til odds 2,00
  • 20:45 Manchester Utd - Real Sociedad; Mest oplagt er et “X” til odds 4,20
  • 20:45 Real Madrid — Juventus; Mest oplagt er et “X” til odds 4,20
  • 20:45 Benfica - Olympiakos Piræus; Meget sikkert 1-tal til odds 1,83
  • 20:45 Sporting Anderlecht - Paris St. Germain ; Et sandsynligt 2-tal, dog er odds´et på 1,44 ikke favorabelt, idet X til 4,70 forekommer mere spilbart.
  • 18:00 Cska Moskva - Manchester City; 2-tal til odds 1,72.
  • 20:45 Bayern München - FC Viktoria Plzen; Mest sikre 1-tal til odds 1,071
Alle odds forslag i eksemplerne ovenfor er hentet på bet365.
 
 
Resultaterne i tirsdagens Champions League kampe
 
 
Grupperne i Champions League
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3