top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-10-2013 Champions League runde 3 - Spil fiduser - Onsdag

Champions League runde 3 er i fuld gang og resultaterne af tirsdagens kampe viste, se nedenfor, at favoritterne i de fleste tilfælde trækker det længste strå. De mindre dygtige hold må i stedet håbe på, at hente en uafgjort. Største overraskelse i går var, at Porto tabte på hjemmebane til Zenit St. Petersborg. Ellers ikke nogen resultater, der kom bag på bookmakerne eller Bookmaker. Bookmaker anbefaler derfor overordnet set, at man spiller på favoritterne ELLER går efter krydserne i onsdagens kampe. Bet365 anbefales til Champions League kampene — idet de har stort fokus på denne turnering.
Betting Tips:
Herunder vil der i løbet af onsdagen komme spil fiduser til udvalgte fodboldkampe i Champions League. Ikke mindst FCK - Galatasaray kampen er et opgør, vi har set frem til længe.
20:45 Galatasaray Istanbul - FC København
Se kampen på tv3+ onsdag aften
Galatasaray er et tyrkisk mesterhold, men i den hjemlige Süper Lig kører det ikke for klubben med de store ambitioner. Efter 7 spillede kampe ligger Galatasaray på blot en 11-plads med 10 point. Blot 2 sejre er det blevet til, mens uafgjort er det mest hyppige resultat, idet holdet har 4 af dem i den hjemlige liga. I Champions League er det heller ikke gået super godt for Galatasaray hidtil. I åbningskampen mod Real Madrid i Champions League tabte holdet på hjemmebane næsten sensationelt med tennis cifrene 1:6. Holdet var dog i stand til at rejse sig en smule i kraft af en 2:2 på udebane mod Juventus. Problemet for Galatasaray er blot, at holdet har svært ved at vinde fodboldkampe — de taber sjældent, men vinde, det kan de ikke.
I diverse medier er det skrevet, at en tyrkisk fodboldekspert har udtalt, at der i Galatasaray truppen er splid imellem tyrkerne og udlændingene på holdet. Måske kan det være en del af forklaringen på, at holdet med kæmpe offensive profiler som Didier Drogba og Wesley Sneijder alligevel ikke får udnyttet sit potentiale.
Galatasaray er på papiret pænt store favoritter med odds 1,57 på 1-tallet og det er formentlig et af dagens mest spillede resultater blandt udenlandske odds spillere. I kraft af hvor dårlig dagsform holdet har, er det efter vores opfattelse for lavt, idet såvel X som et 2-tal ikke kan udelukkes. Mest sandsynligt er et X.
Galatasaray undervurderer også med garanti FCK holdet i kraft af deres favorit status, men det skal man passe på med, idet FCK er i fremgang. FCK er et hold, der er begyndt at vinde sine kampe, senest med en flot 3:0 nedsabling af superligaens andenplads fra AaB.
Spil fiduser:
  • FCK er ikke noget dårligt hold. Deres dagsform er opadgående og de vil kæmpe ekstra hårdt for at vise, at de er gode nok. FCK taber sjældent kampe nu. Odds på såvel ”X” til 4,20 som et 2-tal til odds 6,50 er begge ganske favorable fra bet365 og ”X” er med de data, vi har til rådighed, det resultat vi mener er mest sandsynligt. Der er også altid mindst en overraskelse eller 2 og FCK vil igen i aften være et af de fodbold hold, der overrasker. Bare vent og se!
  • Spil på mange mål. Rigtig mange af Champions League kampene er hidtil endt med 3+ mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,75 fra bet365.
  • Ellers så nyd bare kampen på dansk tv3+ i aften fra klokken 20:45.
Odds på Champions League
 
Alle odds nedenfor kan findes i en opdateret version på bet365 her. (Husk nye kunder får 1000 kroner i gratis bonus)
 
 
 
 
Spil på favorit sejre eller uafgjort - Flere spil forslag til kampene i CL
Det er oftest, at bookmakerne giver det laveste odds på favoritterne. I dagens kampe mener Bookmaker overvejende, at favoritterne går hjem, mens det udelukkende er FCK, vi har fidus til med lidt held kan gå hele vejen og snuppe de 3 point grundet især Galatasarays problemer, læs hovedteksten ovenfor for flere detaljer.
  • 20:45 Bayer Leverkusen - FC Shakhtar Donetsk; Det bliver et sikkert 1-tal til odds 2,00
  • 20:45 Manchester Utd - Real Sociedad; Mest oplagt er et “X” til odds 4,20
  • 20:45 Real Madrid — Juventus; Mest oplagt er et “X” til odds 4,20
  • 20:45 Benfica - Olympiakos Piræus; Meget sikkert 1-tal til odds 1,83
  • 20:45 Sporting Anderlecht - Paris St. Germain ; Et sandsynligt 2-tal, dog er odds´et på 1,44 ikke favorabelt, idet X til 4,70 forekommer mere spilbart.
  • 18:00 Cska Moskva - Manchester City; 2-tal til odds 1,72.
  • 20:45 Bayern München - FC Viktoria Plzen; Mest sikre 1-tal til odds 1,071
Alle odds forslag i eksemplerne ovenfor er hentet på bet365.
 
 
Resultaterne i tirsdagens Champions League kampe
 
 
Grupperne i Champions League
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3