top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-10-2013 Optakt og betting tips til Europa League runde 3

Torsdagens fodbold menu er Europa League kampene. Flere af kampene bliver vist på dansk tv på 6´eren, canal 8 eller canal 9, så tredje dag i træk med topfodbold til aftenkaffen — skønt.
Den kamp som får mest opmærksomhed i Danmark er naturligvis Esbjergs europæiske fodbold eventyr. Det går ikke så godt, som håbet for FCK i Champions League, hvorimod Esbjerg har gjort det ganske fortrinligt indtil i dag.
 
I øjeblikket ligger holdet på en andenplads i gruppe C i Europa League med 3 point. Det er faktisk ganske godt og Esbjerg kunne med lidt held faktisk godt have opnået minimum en uafgjort på hjemmebane mod Salzburg, som de på hjemmebanen på Blue Water Arena som bekendt tabte knebent 1:2 til den 3. oktober.
1. Betting Tips:
Nedenfor vil der løbende i løbet af torsdagen komme spil forslag med odds fra bet365 til Europa League kampene.
 
--> 21:05 IF Elfsborg - Esbjerg fB
Fodbold kampen mellem IF Elfsborg og Esbjerg fB er meget åben. Elfsborg har en lille fordel i at spille på eget græs på Borås Arena, men det vurderer vi er uden betydning.
Elfsborg har i den svenske bedste fodboldrække Allsvenskan allerede med en 6-plads forpasset chancen for at spille med om det svenske mesterskab, så svenskerne har formentlig allerede valgt at fokusere endnu mere på Europa League end den nationale liga.
Elfsborg tabte 0:4 mod Salzburg, men fik uafgjort mod Standard Liege. Esbjerg tabte også mod Salzburg, men vandt over Standard Liege.
Elfsborg er det mindst dygtige af de fodbold hold, som Esbjerg skal spille mod i gruppe C, derfor hvis det danske superliga-mandskab skal bevare muligheden for videre deltagelse i Europa League, så SKAL der minimum 1, men helst 3 point ind på kontoen.
Elfsborg har i de seneste 7 kampe mod blandede hold blot vundet en enkelt kamp, tabt 2 og spillet 4 uafgjorte.
Esbjerg´s dagsform er for nedadgående efter de tabte mod Salzburg i en meget tæt kamp, der burde være endt med 1 point til begge hold. Nederlag til OB og Vestsjælland i superligaen er ikke umiddelbart den bedste forberedelse til torsdagens møde mellem 2 meget jævnbyrdige mandskaber.
 
Esbjerg har vundet deres seneste 4 europæiske udekampe, deriblandt var modstandere, der på papiret er væsentlig stærkere end Elfsborg er det.
 
Odds Tips 1
  • Esbjerg er et hold, der scorer mange mål. Javist de har haft en dårlig periode, men deres offensive spillere er så gode, så der kommer formentlig mindst et par mål fra dem i dag og odds på et 2-tal er på fornemme 3,50 fra bet365 og det spiller vi på.
  • Et ”X” er ikke sandsynligt, idet Esbjerg går efter sejren, hvis muligheden er der og det er den. Tror også på mange mål i denne kamp og odds på over 2,5 mål er på 1,80.
  • Kampens resultat er med et 0:4 resultat til Esbjerg helt oppe og ringe i odds 67.
--> 21:05 Swansea City - Kuban Krasnodar
Swansea topper gruppe A i Europa League sikkert med maksimum point. Kuban Krasnodar er i øvrigt bundprop i A gruppen og dette resultat ligger lige til højrebenet, idet Swansea med hjemmebane og MEGET bedre spillermateriale nærmest ikke kan undgå at hente 3 point i denne kamp mod yderst formsvage KK .
 
Odds Tips 2
  • Swansea City møder i Kuban Krasnodar et hold, der har blot 1 sejr, 5 nederlag og 1 uafgjort i deres seneste 7 kampe. Desuden har Swansea med Michael Laudrup en meget flot statistik i international fodbold og på hjemmebane bør det blive et sikkert 1-tal til odds 1,45.
--> 21:05 Eintracht Frankfurt - Maccabi Tel Aviv
Det er meget muligt, at Maccabi Tel Aviv er et supergodt klubhold i den israelske Premier League, men i aftenens kamp kommer de i mødet med Bundesliga holdet Eintracht Frankfurt på Commerzbank-Arena på meget hårdt arbejde. Frankfurt er spillermateriale mæssigt på et meget højere niveau end det Tel Aviv kan diske op med. Desuden topper Frankfurt gruppe C med maksimum point.
 
Odds Tips 3
  • Det ligner et af torsdagens mest sikre 1-taller til odds 1,55.
Service info: Alle odds på denne side er hentet på bet365.
2. Odds fra udvalgt bookmaker med MEGA fokus på Europa League
Se den nyeste liste med opdaterede odds på bet365 her.
 
 
3. Stillingerne i grupperne i Europa League INDEN runde 3 går i gang
Især Esbjerg er et af de hold, der set med danske øjne faktisk gør det fortrinligt i Europa league. Flot andenplads i øjeblikket.
 
 
Europa League på dansk tv
Husk nu at se kampene på direkte tv i aften på 6´eren, canal 8 eller canal9.
God kamp!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3