top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-10-2013 Optakt og betting tips til Europa League runde 3

Torsdagens fodbold menu er Europa League kampene. Flere af kampene bliver vist på dansk tv på 6´eren, canal 8 eller canal 9, så tredje dag i træk med topfodbold til aftenkaffen — skønt.
Den kamp som får mest opmærksomhed i Danmark er naturligvis Esbjergs europæiske fodbold eventyr. Det går ikke så godt, som håbet for FCK i Champions League, hvorimod Esbjerg har gjort det ganske fortrinligt indtil i dag.
 
I øjeblikket ligger holdet på en andenplads i gruppe C i Europa League med 3 point. Det er faktisk ganske godt og Esbjerg kunne med lidt held faktisk godt have opnået minimum en uafgjort på hjemmebane mod Salzburg, som de på hjemmebanen på Blue Water Arena som bekendt tabte knebent 1:2 til den 3. oktober.
1. Betting Tips:
Nedenfor vil der løbende i løbet af torsdagen komme spil forslag med odds fra bet365 til Europa League kampene.
 
--> 21:05 IF Elfsborg - Esbjerg fB
Fodbold kampen mellem IF Elfsborg og Esbjerg fB er meget åben. Elfsborg har en lille fordel i at spille på eget græs på Borås Arena, men det vurderer vi er uden betydning.
Elfsborg har i den svenske bedste fodboldrække Allsvenskan allerede med en 6-plads forpasset chancen for at spille med om det svenske mesterskab, så svenskerne har formentlig allerede valgt at fokusere endnu mere på Europa League end den nationale liga.
Elfsborg tabte 0:4 mod Salzburg, men fik uafgjort mod Standard Liege. Esbjerg tabte også mod Salzburg, men vandt over Standard Liege.
Elfsborg er det mindst dygtige af de fodbold hold, som Esbjerg skal spille mod i gruppe C, derfor hvis det danske superliga-mandskab skal bevare muligheden for videre deltagelse i Europa League, så SKAL der minimum 1, men helst 3 point ind på kontoen.
Elfsborg har i de seneste 7 kampe mod blandede hold blot vundet en enkelt kamp, tabt 2 og spillet 4 uafgjorte.
Esbjerg´s dagsform er for nedadgående efter de tabte mod Salzburg i en meget tæt kamp, der burde være endt med 1 point til begge hold. Nederlag til OB og Vestsjælland i superligaen er ikke umiddelbart den bedste forberedelse til torsdagens møde mellem 2 meget jævnbyrdige mandskaber.
 
Esbjerg har vundet deres seneste 4 europæiske udekampe, deriblandt var modstandere, der på papiret er væsentlig stærkere end Elfsborg er det.
 
Odds Tips 1
  • Esbjerg er et hold, der scorer mange mål. Javist de har haft en dårlig periode, men deres offensive spillere er så gode, så der kommer formentlig mindst et par mål fra dem i dag og odds på et 2-tal er på fornemme 3,50 fra bet365 og det spiller vi på.
  • Et ”X” er ikke sandsynligt, idet Esbjerg går efter sejren, hvis muligheden er der og det er den. Tror også på mange mål i denne kamp og odds på over 2,5 mål er på 1,80.
  • Kampens resultat er med et 0:4 resultat til Esbjerg helt oppe og ringe i odds 67.
--> 21:05 Swansea City - Kuban Krasnodar
Swansea topper gruppe A i Europa League sikkert med maksimum point. Kuban Krasnodar er i øvrigt bundprop i A gruppen og dette resultat ligger lige til højrebenet, idet Swansea med hjemmebane og MEGET bedre spillermateriale nærmest ikke kan undgå at hente 3 point i denne kamp mod yderst formsvage KK .
 
Odds Tips 2
  • Swansea City møder i Kuban Krasnodar et hold, der har blot 1 sejr, 5 nederlag og 1 uafgjort i deres seneste 7 kampe. Desuden har Swansea med Michael Laudrup en meget flot statistik i international fodbold og på hjemmebane bør det blive et sikkert 1-tal til odds 1,45.
--> 21:05 Eintracht Frankfurt - Maccabi Tel Aviv
Det er meget muligt, at Maccabi Tel Aviv er et supergodt klubhold i den israelske Premier League, men i aftenens kamp kommer de i mødet med Bundesliga holdet Eintracht Frankfurt på Commerzbank-Arena på meget hårdt arbejde. Frankfurt er spillermateriale mæssigt på et meget højere niveau end det Tel Aviv kan diske op med. Desuden topper Frankfurt gruppe C med maksimum point.
 
Odds Tips 3
  • Det ligner et af torsdagens mest sikre 1-taller til odds 1,55.
Service info: Alle odds på denne side er hentet på bet365.
2. Odds fra udvalgt bookmaker med MEGA fokus på Europa League
Se den nyeste liste med opdaterede odds på bet365 her.
 
 
3. Stillingerne i grupperne i Europa League INDEN runde 3 går i gang
Især Esbjerg er et af de hold, der set med danske øjne faktisk gør det fortrinligt i Europa league. Flot andenplads i øjeblikket.
 
 
Europa League på dansk tv
Husk nu at se kampene på direkte tv i aften på 6´eren, canal 8 eller canal9.
God kamp!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3