top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-10-2013 Spil fiduser til El Clásico; Barcelona — Real Madrid, Kampstart 26. oktober, kl. 18:00

Kampstart: Lørdag 26. oktober 2013, kl. 18:00
Topfodbold lørdag eftermiddag mellem de 2 største klubber i Spanien. Barcelona får besøg af rivalerne fra Real Madrid i det såkaldte El Clásico. Det bliver stort — det bliver kæmpestort og Bookmaker forventer en underholdende og målrig kamp, idet begge hold har nogle af verdens suverænt bedste offensive spillere. Det bliver fodbold, når det er bedst.
 
Barcelona med Lionel Messi , Neymar, Xavi, Iniesta, Pique etc. , er enormt skræmmende på Camp Nou og stort set ingen hold er i stand til at få point mod dem. I øjeblikket topper Barcelona Primera Division suverænt med 25 point, efter 8 sejre og 1 uafgjort. Barcelona har en målscore på 28:6 — dvs. i gennemsnit har det stjernespækkede hold scoret 3 mål pr. kamp. VILDT. Barcelona spiller fodbold, som kom de fra en anden planet.
I Champions League er Barcelona ikke nær så suveræne, som de er i den hjemlige liga — men 2 sejre og en uafgjort mod Milan er alligevel nok til, at Barcelona også hér ligger nummer 1 i gruppe H. Ingen tvivl om at Barcelona har en fantastisk dagsform og spørgsmålet er om holdet kan fortsætte uden at løbe ind i et nederlag før eller siden.
Real Madrid er på den anden side med Ronaldo, Gareth Bale, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Raphael Varane etc. et af de hold, som faktisk kan vinde over Barcelona og har gjort det op til flere gange allerede. De seneste 5 kampe mellem Barcelona og Real Madrid er endt med 2 uafgjorte resultater på 2:2 og 1:1, mens Real Madrid har vundet de andre 3 med cifrene 1:2, 1:3, og 1:2.
 
I Copa Del Rey vandt Real Madrid med 1:3 på Barcelona´s hjemmebane Camp Nou, hvor Cristiano Ronaldo lavede 2 kasser, samt Raphael Varane hamrede den ind til 0:3 og den totale ydmygelse af Barcelona blev lige akkurat undgået, idet der kom et trøstmål af Jordi Alba i det 87. minut.
Real Madrid klarer sig som forventet ganske udmærket i Primera Division og ligger pt. på en tredjeplads med 22 point. Det er blevet til et snævert og overraskende 0:1 nederlag på hjemmebanen Santiago Bernabeu til At. Madrid, men det var også en kamp der var meget lige. (Atletico Madrid ligger pt. på en andenplads i ligaen.)
Real Madrid har en målscore på 19:9 og Ronaldo scorer kasser konstant, så holdet har et snit på cirka 2 mål pr. kamp.
I Champions League kører Real Madrid-toget med enorm hast og i Danmark, så vi i opgøret mellem FCK og Madrid klubben, at der virkelig er tale om et tophold af en anden verden. Real Madrid bankede FCK 4:0 på Santiago Bernabeu uden på nogen måde at overanstrenge sig.
 
Et par uger før mødet med FCK slog de tyrkiske Galatasaray med tennis cifrene 1:6, hvilket er vanvittigt, når man tager i betragtning, at Galatasaray har en meget stærk hjemmebane og et dygtigt fodboldhold med masser af profiler. Seneste sejr i Champions League gik ud over Juventus, der blev sendt hjem med et 2:1 nederlag. Real Madrid er med andre ord i topform og leverer varen i øjeblikket.
 
 
Betting Tips:
  • Bookmaker mener, at Barcelona formentlig møder Real Madrid med enorm respekt. De ved at Real Madrid er et hold, som er meget svære at slå. Det vi tror vil ske er, at begge hold tror på egne evner og går ud og spiller deres eget spil. Det betyder masser af mål. Masser af mål. Barcelona har i den hjemlige liga hidtil scoret 3 mål i gennemsnit pr. kamp, mens Real Madrid har scoret 2 mål i gennemsnit pr. kamp. Derfor er odds på +2,5 mål til 1,47 et super spil objekt, som er overvejende sandsynligt. I 4 ud af de seneste 5 kampe mellem disse 2 hold, er der også blevet scoret mindst 3 mål.
  • Vi tror desuden, der er meget gode chancer for at Real Madrid snupper endnu en sejr mod Barcelona. Der er noget der tyder på, at Barcelona har et Real Madrid kompleks og de seneste 2 opgør er endt med Real Madrid sejr, så vi tror på, at Ronaldo og co. snupper den tredje i rækken. Odds på Real Madrid sejr og 2-tal er oppe i meget flotte odds 4,33 fra bet365.
  • Et godt tip på kampens resultat til et MEGA højt odds er 3:4 til Real Madrid, hvor man får odds 81. Kampen er dog totalt åben og begge hold kan derfor vinde den, vores bedste tip er derfor spil på mange mål.
Service info: Alle odds forslag på denne side kan spilles på bet365 her, hvor alle odds er hentet fra. Start med 1000 kroner i bonus, hvis du er ny kunde. Opret en konto nu her.
1. Masser af mål
Barcelona og Real Madrid er begge meget offensive hold. Barcelona scorer i gennemsnit 3 mål pr. kamp, mens Real Madrid scorer 2 mål pr. kamp. Over 2,5 mål giver odds 1,47 fra bet365 og det er meget godt betalt, når det er MEGET sandsynligt.
 
2. TV Tips: Se El Clásico GRATIS live på computer eller tv lørdag 26. oktober — se her hvordan
Oplev El Clásico med Barcelona og Real Madrid gratis på enten computer, ipad, tablet, telefon eller via dit tv. Det eneste du skal gøre for at få adgang til gratis fodbold tv plus andre sportsgrene, er at oprette en gratis konto på bet365 samt have penge på bookmaker kontoen. Det lyder for godt til at være sandt, men sports tv er gratis for alle, der godt kan lide at odds´e. En af livets gratis glæder.
Ikke blot denne topkamp men alle de spanske kampe fra Primera Division / La Liga bliver faktisk vist på bet365 til alle kunder, som er logget ind. Første kamp med gratis La Liga fodbold er fredag aften 25. oktober mellem Rayo Vallecano og Valladolid. Lørdag er det blandt andet El Clásico kampen, der bliver vist gratis og den skal vi se på bet365´s hjemmeside — kampen starter klokken 18:00.
Dette skal du gøre for at få gratis fodbold tv
  1. Du skal have internet forbindelse
  2. Opret en gratis konto på bet365 her (Tager 2 minutter)
  3. Indsæt et beløb på din bookmaker konto (Intet minimums beløb)
  4. Klik på ”live billeder” oppe i højre del af skærmen på bet365
  5. Du har nu gratis tv og der bliver aldrig trukket en krone for denne tv service. Pengene du har på bookmaker kontoen er til at spille med, hvis du får lyst.
 
3. Fantastiske vinderhold
Barcelona taber meget sjældent sine kampe. Det samme kan siges om Real Madrid. Desuden er begge hold fyldt med stjerner, hvor alene en enkelt spiller koster mere end hele superligaen tilsammen.
4. Lionel Messi & Cristiano Ronaldo tvekamp
Hvilken fodbold spiller i verden er verdens bedste? Diskussionen kører konstant men i El Clasico kan vi se begge stjerner på banen på samme tid, idet Messi er Barcelona éneren, mens Ronaldo er ”krukken” med de gyldne ben fra Real Madrid.
 
5. Stillingen i Primera Division
Barcelona ligger solidt i toppen skarpt forfulgt af Atletico Madrid og Real Madrid.
 
 
6. Hvem vinder?
Kampen er meget åben og begge hold har kvalitet og evner til at vinde. Statistikken op til i dag er dog med Real Madrid, idet de har vundet 3 kampe og fået 2 uafgjorte resultater ud af de seneste 5 møder med NETOP Barcelona.
 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3