top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-10-2013 Betting Tips; Superliga: AaB - Sønderjyske, Kampstart 27. oktober, kl 14:00

Kampstart: Søndag 27. oktober 2013, kl 14:00
SønderjyskE i superligaen har kæmpe problemer i øjeblikket. Suveræn bundprop i Danmarks bedste fodboldrække og en tabsrække på 4 kampe i træk. Det er den bagage holdet møder op med på Nordjyske Arena i Aalborg. Den ringe point høst hænger uløseligt sammen med, at SønderjyskE i offensive kvaliteter er det hold, der har scoret færrest mål i Superligaen hidtil. Hvad holdet ikke evner offensivt, kan de heller ikke prale af at have defensivt. I gennemsnit bliver der scoret 2 mål pr. kamp mod SønderjyskE og det bliver til 23 mål scoret på dem i blot 12 kampe. SønderjyskE er utroligt dårlige.
AaB ligger i øjeblikket inden dagens superliga kampe på en 3. plads og vil med en sejr i søndagens kamp lave et hop op på andenpladsen. AaB vil formentlig sætte sig på kampen fra start og vi forventer MANGE chancer til AaB. Tror denne kamp vil forme sig ligesom Viborg kampen på Aalborg Stadion, hvor Viborg formentlig er det dårligste hold, der har gæstet Aalborg stadion i denne sæson.
  • Betting Tips: AaB har et FCK kompleks, så nederlaget til dem den 20 oktober mener vi ikke har nogen betydning, når man skal vurdere AaB´s nuværende dagsform. Inden den kamp havde AaB 4 sejre og en uafgjort og en tabt — dvs. fantastisk dagsform. Den tabte kamp mod Randers, var en rodet affære, som kunne være endt til nordjydernes fordel også. Odds på 1-tallet er på 1,61 og virker derfor meget sandsynligt, mens mere end 3 mål (odds 1,70) også virker som et godt bud, idet som tidligere nævnt, er SønderjyskE som en hullet ost inde foran eget mål. Det burde blive en 3:0 (odds 12) eller 3:1 (odds 12)sejr til Aab.
Alle odds kan spilles på bet365 her. Nye kunder får 1000 kroner i bonus plus ekstra til mobil bets.
SønderjyskE har superligaens dårligste forsvar — profitér på det
Ialt er der blevet lukket 23 mål ind i blot 12 kampe. Det er rekord! Derfor på Nordjyske Arena er det overvejende sandsynligt, at et tændt AaB hold, der jagter en 2. plads i superligaen, får fuld gevinst mod SønderjyskE, der har tabt 4 kampe i træk. Odds på over 2,5 mål på bet365 er på 1,70 og er vores bedste bud i denne kamp. Spil det her.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3