top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-10-2013 Betting Tips; Superliga: Randers FC - FCK, Kampstart 27. oktober, kl 17:00

Kampstart: Søndag 27. oktober 2013, kl 17:00
FCK er det stærkeste hold i superligaen i øjeblikket, hvis man kigger på de seneste 6 kampe, som Københavns fodbold flagskib har spillet. 4 vundne kampe, 1 uafgjort og 1 nederlag. Især hjemmekampen mod AaB med en 3:0 lussing til nordjyderne er med til at skræmme modstanderne. Den respekt, som FCK tidligere har haft fra modstanderne er så småt ved at komme tilbage. Hvem undrer sig ikke over, at AaB kan tabe så stort igen og igen til FCK? Løverne kan altså et eller andet.
I international fodbold kører det ikke så godt, som forventet for FCK, men nederlaget mod Galatasaray på 3:1 fornylig i Tyrkiet er altså ikke værre end som så. FCK spillede efter omstændighederne udmærket, når man tager i betragtning, at Galatasaray er et galehus af rang med skrigende fans og en larm af en anden verden.
Randers har ikke meget andet at koncentrere sig om end superligaen modsat FCK. Randers har blot ikke gjort det særligt godt målt på de seneste 6 kampe, idet de alene målt på dem er det dårligste hold i superligaen. 3 nederlag, 2 uafgjort og en vundet.
Betting Tips:
  • FCK er i superligaen i fremgang. Ståle Solbakken har fået styr på tropperne og dette ligner unægteligt et 2-tal, som faktisk fåes til kongeodds på 1,85. Det er sjældent, man får så godt odds på et hold i fremgang, der så ovenikøbet hedder FCK, når de skal spille mod et hold, hvor intet kører i øjeblikket resultatmæssigt. FCK kan med sejren i dag hoppe op på en tredjeplads!!!
  • Kampens resultat giver med en 0:4 til FCK et flot odds på 41
Service info: Alle odds er fra bet365 - spil på alle odds forslagene her.
Tophold mod bundhold
Målt på pointhøsten i superligaen i de seneste 6 kampe, så er det superligaens bedste hold FCK mod superligaens dårligste hold Randers. Naturligvis er det overvejende sandsynligt, at topholdet vinder denne kamp og et sikkert 2-tal til odds 1,85. Spil det her og forrent dine penge med 85%.
 
 
Stillingen i superligaen
FCK kan hoppe op på en 3. plads med 3 point i dag mod Randers.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3