top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-10-2013 Betting Tips: La Liga; Granada — Atletico Madrid, Kampstart 31. oktober, kl. 20:00

Kampstart: Torsdag 31. oktober 2013, kl. 20:00
Atletico Madrid er i forrygende form i øjeblikket. Holdet er en del af trekløveret, som alle har potentiale til at vinde la Liga i indeværende sæson. I øjeblikket ligger At. Madrid også på en meget fortjent 2. plads i den bedste spanske fodboldrække med en målscore på 26:7. Vanvittigt så giftige blandt andet David Villa, Diego Costa med flere er i øjeblikket på det stjernespækkede Madrid hold.
I Champions League er Atletico også klar favorit til at gå videre i gruppe G, idet de allerede nu topper gruppen med maksimum point på 9. Nærmeste forfølger i gruppen Zenit St. Petersborg har blot 4 point, så gruppen er allerede tæt på afgjort.
Atletico Madrid er desuden et af de hold, der er fyldt med kvalitet på stort set alle pladser. Defensiven fungerer perfekt og der er blot lukket 7 mål ind i 10 kampe. Kun Barcelona har en lignende statistik. Offensivt er holdet et af de mest direkte og effektive i La liga med tæt på 3 mål pr. kamp i gennemsnit. Det er altid meget underholdende at se Atletico Madrid spille bold — kampen sendes forøvrigt gratis på bet365 torsdag aften klokken 20:00 for alle medlemmer af bookien. Få gratis konto her.
Granada er ikke et tophold. Holdets målscore viser dog, at defensiven fungerer faktisk ganske udmærket, idet der blot er scoret 10 mål i 10 kampe. Men uha uha hvor er Granada dårlige i front. Blot 6 mål er det blevet til. Sandsynligheden for at Granada skulle være heldige, at få et mål scoret på et af de bedste forsvar i Spanien er tæt på nul, vurderer Bookmaker.
Betting Tips:
  • Gaveodds på 1,53 på et 2-tal. Det virker næsten for godt til at være sandt med så højt et odds på et overvejende sandsynligt resultat. Atletico Madrid vil med den forventede sejr manifestere sin position i toppen af La Liga og vil komme til at ligge lige i hælene af Barcelona.
  • Eftersom vi ikke tror Granada vil være i stand til at score mål på Atletico, mens Atletico på udebane vil være tilfredse med en smal sejr, så ender kampen enten 0:0 (odds 10) 0:1 (odds 5,50) eller 0:2 (odds 6,00).
  • Spil på under 2,5 mål til odds 1,72, idet Granada lukker ligeså få mål ind som topholdene gør. Målrig kamp det bliver det ikke! Meget sandsynligt.
INFO: Alle odds ovenfor er hentet på bet365. Få selv en konto nu og kom med på vinderholdet her.
 
Stillingen i La Liga / Primera Division
 
 
Se kampen gratis på bet365
 
Denne kamp kan ses helt gratis af alle der er kunder hos bet365. Få en konto via banneret i bunden.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3