top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-10-2013 Betting Tips: La Liga; Granada — Atletico Madrid, Kampstart 31. oktober, kl. 20:00

Kampstart: Torsdag 31. oktober 2013, kl. 20:00
Atletico Madrid er i forrygende form i øjeblikket. Holdet er en del af trekløveret, som alle har potentiale til at vinde la Liga i indeværende sæson. I øjeblikket ligger At. Madrid også på en meget fortjent 2. plads i den bedste spanske fodboldrække med en målscore på 26:7. Vanvittigt så giftige blandt andet David Villa, Diego Costa med flere er i øjeblikket på det stjernespækkede Madrid hold.
I Champions League er Atletico også klar favorit til at gå videre i gruppe G, idet de allerede nu topper gruppen med maksimum point på 9. Nærmeste forfølger i gruppen Zenit St. Petersborg har blot 4 point, så gruppen er allerede tæt på afgjort.
Atletico Madrid er desuden et af de hold, der er fyldt med kvalitet på stort set alle pladser. Defensiven fungerer perfekt og der er blot lukket 7 mål ind i 10 kampe. Kun Barcelona har en lignende statistik. Offensivt er holdet et af de mest direkte og effektive i La liga med tæt på 3 mål pr. kamp i gennemsnit. Det er altid meget underholdende at se Atletico Madrid spille bold — kampen sendes forøvrigt gratis på bet365 torsdag aften klokken 20:00 for alle medlemmer af bookien. Få gratis konto her.
Granada er ikke et tophold. Holdets målscore viser dog, at defensiven fungerer faktisk ganske udmærket, idet der blot er scoret 10 mål i 10 kampe. Men uha uha hvor er Granada dårlige i front. Blot 6 mål er det blevet til. Sandsynligheden for at Granada skulle være heldige, at få et mål scoret på et af de bedste forsvar i Spanien er tæt på nul, vurderer Bookmaker.
Betting Tips:
  • Gaveodds på 1,53 på et 2-tal. Det virker næsten for godt til at være sandt med så højt et odds på et overvejende sandsynligt resultat. Atletico Madrid vil med den forventede sejr manifestere sin position i toppen af La Liga og vil komme til at ligge lige i hælene af Barcelona.
  • Eftersom vi ikke tror Granada vil være i stand til at score mål på Atletico, mens Atletico på udebane vil være tilfredse med en smal sejr, så ender kampen enten 0:0 (odds 10) 0:1 (odds 5,50) eller 0:2 (odds 6,00).
  • Spil på under 2,5 mål til odds 1,72, idet Granada lukker ligeså få mål ind som topholdene gør. Målrig kamp det bliver det ikke! Meget sandsynligt.
INFO: Alle odds ovenfor er hentet på bet365. Få selv en konto nu og kom med på vinderholdet her.
 
Stillingen i La Liga / Primera Division
 
 
Se kampen gratis på bet365
 
Denne kamp kan ses helt gratis af alle der er kunder hos bet365. Få en konto via banneret i bunden.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3