top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-11-2013 Betting Tips; Superliga: Sønderjyske - Randers FC, Kampstart 1. november, kl 18:30

Kampstart: Fredag 1. november 2013, kl 18:30
SønderjyskeE har efterladt et blodrødt spor af nederlag siden fadæsen i pokalen mod Fredericia, som SønderjyskE tabte til, efter kampen endte i en straffesparks konkurrence på Monjasa Park . FCK, Esbjerg, OB og Aab har alle været dygtige til at profitere på et hold, som krakelerer lidt kamp efter kamp og i øjeblikket ligger SønderjyskE faktisk isoleret i bunden af Superligaen, som en omvendt muggen rosin i pølseenden. Det ligner sikre 3 point til modstanderholdet, uanset hvem der møder dette hold i øjeblikket. 14 mål er der blevet scoret på holdet i ordinær spilletid i de seneste 5 kampe. Defensiven er fælt ringe!!!
Randers er klart bedre defensivt, og uden at imponere klarer spillerne fra østjylland sig lige akkurat nogenlunde. Vi skal dog helt tilbage til 20. september for at finde den seneste Randers sejr — hvilket blev på en overraskende 3:2 gevinst på hjemmebane mod AaB i en kamp, hvor holdet viste mange svaghedstegn. Efter AaB kampen er det blot blevet til 3 point i 3 uafgjorte kampe mod andre superliga hold og det er ikke ret godt, når man har ambitioner om at være med i den bedste del af Danmarks bedste fodboldrække.
  • Betting Tips: Denne kamp ender helt sikkert ikke uden mål. Begge hold vil slås som hyæner omkring et såret dyr efter at få alle 3 point og dermed forsøge at komme længere frem i tabellen. Spørgsmålet er hvem er bedst rustet til opgaven? Tror Randers vil være de snu i dag og igen satse på deres relativt gode defensiv, idet de ved at mål mod SønderjyskE — det kommer der før eller siden. SønderjyskE kan ikke holde nullet. Odds på udesejr og 2-tal er på 2,45 og det virker som det mest sandsynlige resultat eftersom SønderjyskE fortsætter sin triste gang mod næstbedste række.
SønderjyskE er i krise
Er man ikke fan af holdet, så profitér på at intet kører for sønderjyderne i øjeblikket.
 
 
Randers er på vej op, Sønderjyske er på vej ned
Sønderjyske har tabte 5 kampe i træk — intet tyder på at holdet kan eller vil vinde i dag. 2-tal giver yderst favorable 2,45 fra bet365.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3