top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-11-2013 Betting Tips; Superliga: FC København - FC Nordsjælland, Kampstart 2. november, kl 15:00

Kampstart: Lørdag 2. november 2013, kl 15:00
 
FC Nordsjællland har et FCK problem, idet de meget sjældent formår at hente point imod løverne. 11. august var FC Nordsjælland bagud 2 gange, men formåede alligevel at hente en uafgjort på Farum Park via en perle af et mål af Morten Nordstrand — måske årets mål!
FC Nordsjællland er også i en formidabel form efter en sæsonstart, der til tider var mareridtsagtige for de fra tidligere sæsoner så sejrsvante FCN´ere. 22. september var datoen, hvor der skete et eller andet oven i hovedet på spillerne på dette hold, for den nuværende bundprop SønderjyskE slog faktisk FCN med 2:0 og derefter har FCN fået en uafgjort og 5 sejre. 3 point mod Randers, AGF og 2 sejre over FCM inden for 1 uge — FCN kigger OP i tabellen nu.
FCK på den anden side klarer sig ikke godt i europæisk fodbold, men i superligaen taber de ikke deres kampe. AaB fik sidst deres elendige statistik i Parken forværret med et forsmædeligt nederlag på 3:0 i Parken.
Betting Tips:
  • Kampen er et sjællandsk opgør og der er altid en masse furore i de danske medier op til disse kampe. Ser man på statistikken er der dog ikke meget at rafle om. Enten vinder FCK eller de får minimum uafgjort. Odds på 1-tallet er 1,70, mens X giver 3,75. Det er mest sandsynligt, at FCK vinder og set i det lys er oddset på en hjemmesejr på 1,70 faktisk vanvittigt godt.
  • Endnu bedre er at satse på over 2,5 mål til odds 1,72. Antallet af mål der er scoret i de sidste 4 kampe mellem disse 2 mesterhold er endt med følgende antal mål. 3 mål, 5 mål, 5 mål, 4 mål. Meeeget sandsynligt og vores hovedtip til denne kamp.
  • Vores 2 bud på kampens resultat, hvor der er et meget gode odds er 3:2 til odds 23 og 3:3 til odds 51.
Mange mål
 
Spil på over 2,5 mål. Meget sandsynligt og oddset er på 1,72 - se betting tipset ovenfor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3