top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-11-2013 Betting Tips; Superliga: FC København - FC Nordsjælland, Kampstart 2. november, kl 15:00

Kampstart: Lørdag 2. november 2013, kl 15:00
 
FC Nordsjællland har et FCK problem, idet de meget sjældent formår at hente point imod løverne. 11. august var FC Nordsjælland bagud 2 gange, men formåede alligevel at hente en uafgjort på Farum Park via en perle af et mål af Morten Nordstrand — måske årets mål!
FC Nordsjællland er også i en formidabel form efter en sæsonstart, der til tider var mareridtsagtige for de fra tidligere sæsoner så sejrsvante FCN´ere. 22. september var datoen, hvor der skete et eller andet oven i hovedet på spillerne på dette hold, for den nuværende bundprop SønderjyskE slog faktisk FCN med 2:0 og derefter har FCN fået en uafgjort og 5 sejre. 3 point mod Randers, AGF og 2 sejre over FCM inden for 1 uge — FCN kigger OP i tabellen nu.
FCK på den anden side klarer sig ikke godt i europæisk fodbold, men i superligaen taber de ikke deres kampe. AaB fik sidst deres elendige statistik i Parken forværret med et forsmædeligt nederlag på 3:0 i Parken.
Betting Tips:
  • Kampen er et sjællandsk opgør og der er altid en masse furore i de danske medier op til disse kampe. Ser man på statistikken er der dog ikke meget at rafle om. Enten vinder FCK eller de får minimum uafgjort. Odds på 1-tallet er 1,70, mens X giver 3,75. Det er mest sandsynligt, at FCK vinder og set i det lys er oddset på en hjemmesejr på 1,70 faktisk vanvittigt godt.
  • Endnu bedre er at satse på over 2,5 mål til odds 1,72. Antallet af mål der er scoret i de sidste 4 kampe mellem disse 2 mesterhold er endt med følgende antal mål. 3 mål, 5 mål, 5 mål, 4 mål. Meeeget sandsynligt og vores hovedtip til denne kamp.
  • Vores 2 bud på kampens resultat, hvor der er et meget gode odds er 3:2 til odds 23 og 3:3 til odds 51.
Mange mål
 
Spil på over 2,5 mål. Meget sandsynligt og oddset er på 1,72 - se betting tipset ovenfor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3