top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-11-2013 Betting Tips; Superliga: AaB - OB, Kampstart 2. november, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 2. november 2013, kl 17:00
OB lurepassede sidste gang de gæstede Nordjyska Arena i Aalborg. Kampens resultat blev en kedelig målløs affære på 0:0 og det resultat var OB faktisk ganske godt tilfredse med. Om kampen igen i dag kommer til at blive en målfattig kamp, kommer formentlig til at bero på hvem af holdene der scorer først. Kommer AaB på 1:0 er der en chance for, at OB vil åbne mere op. Sidst i pokalkampen mellem FCK og OB så vi et sprudlende OB hold, der scorede flere kasser, men i de bageste kæder var der desværre for fynboerne også udsalg af billige mål.
Betting Tips:
  • Kampen i dag er særdeles åben. AaB kan med en hjemmesejr komme op på en delt førsteplads i dag og det burde motivere det unge jyske fodbold mandskab. Mest sandsynligt er dog et uafgjort resultat og et ”X” fåes til cirka 3,6 fra bet365. Især OB vil være godt tilfreds med det resultat.
  • Antallet af mål i en kamp mellem et fynsk superliga flagskib mod en nordjysk fodbold mastodont ender lige med undtagelse af deres sidste 0:0 faktisk altid med særdeles mange mål. Antallet af mål i deres indbyrdes seneste 5 opgør: 3, 4, 4, 7, 0. Odds på over 2,5 mål er på 1,70. Begge hold er særdeles giftige offensivt.
Stillingen i superligaen
Meget lige superliga i år. Faktisk er der blot 6 point mellem en 2. plads og en 11.plads.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3