top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-11-2013 Champions League runde 4

Kampstart: Tirsdag 5. november 2013 klokken 20:45 
 
Champions League runde 4 starter i aften. FCK skal blandt andet forsøge at hente 3 point imod Galatasaray, så de derved stadig har chancen for at blive enten nummer 2 eller 3 i den meget tætte gruppe B. FCK vil med en sejr i dag få 3 point og dermed have 4 point præcis som Galatasaray. Hvis Real Madrid fortsætter som ubesejret og henter 3 point på udebane mod Juventus, så er gruppen pludselig særdeles åben og alt kan ske.
Andre grupper er mindst lige så interessante som gruppe B. Bookmaker vil på denne side i løbet af tirsdagen og onsdagen - se spil fiduser her, komme med tips til hvilke Champions League kampe, du bør ofre dine odds kroner på.
Betting Tips
20:45 FCK — Galatasaray
  • Bookmaker mener der er god værdi i 1-tallet, idet Galatasaray ikke er nær så skræmmende på udebane sammenlignet med deres hjemmebane. 1-tallet er i skrivende stund cirka 3,25, se i øvrigt den lange optakt til kampen her.
20:45 FC Viktoria Plzen - Bayern München
  • FC Viktoria Plzen er bundprop i gruppe D og sidst Bayern spillede mod dem endte kampen med 5:0 til tyskerne. Dette er formentlig det mest sikre 2-tal i samtlige af tirsdagens kampe, så selv om Arjen Robben ikke spiller i dag, så er odds på 1,16 faktisk fortræffeligt. Meget sikkert 2-tal.
20:45 Manchester City - Cska Moskva
  • City er storfavoritter i dagens kamp og alt andet end en hjemmesejr vil være en overraskelse af de store. 1-tallet giver blot 1,20, men det er overvejende sandsynligt. Et ”X” til odds 7,50 er også en mulighed.
20:45 Paris St Germain - Sporting Anderlecht
  • Paris St Germain med en Zlatan Ibrahimovic og en Edinson Cavani i front er altid fornøjeligt at se på. Tror på en 3-4 måls sejr til PSG. Sidst de 2 hold mødtes på Anderlechts hjemmebane Constant Vanden Stock blev Anderlecht sønderbanket af et Zlatan Ibrahimovic show i verdensklasse. Zlatan var "satan selv" set med belgiske briller, idet han lavede 4 klassemål 23. oktober og Anderlecht blev på hjemmebane ydmyget med en 0:5 lussing. PSG er efter denne magt demonstration formentlig blandt flere iagttagere rykket frem i bussen over, hvem man betragter som værende blandt de største favoritter til at vinde Champions League trofæet i denne sæson. Vanvittigt monster sikkert 1-tal! Mere sikre 1-taller findes næppe. Meget overraskende at man får 1,14 i odds på hjemmesejr, idet Bookmaker vurderer det burde være på 1,05. Odds på over 2,5 mål er på 1,50 fra bet365 og det bør også være sikre penge.
20:45 Real Sociedad - Manchester United
  • Real Sociedad har ikke haft evnerne i dette års Champions League. Ikke et eneste point er det hidtil blevet til i dette års CL. Manchester United har på den anden siden præsteret udmærket og Bookmaker forventer Manchester United snupper alle 3 point i aftenens top mod bund kamp i gruppe A . Et 2-tal giver MEGET høje odds 2,45 på det mest sandsynlige resultat.
20:45 Juventus - Real Madrid
  • Real Madrid er holdet med alle stjernerne. Ronaldo er formentlig den største af dem alle og odds på Real Madrid sejr er på 3. Hvor tit får man odds 3 på at Real Madrid vinder? Svaret er, at det gør man stort set aldrig og er der nogen der kan vinde mod den gamle dame, så er det Real Madrid. Bookmaker tror Real Madrid gør rent bord i gruppe B og snupper den fjerde sejr på stribe.
Vigtig viden til nye tippere: Alle odds stammer fra bet365 - få en konto gratis i dag her og få adgang til alle fordelene.
Odds fra udvalgt bookmaker til Champions League
Oddsene er fundet på bet365 tirsdag eftermiddag. Vil du se de nyeste odds, kan de findes på bet365 her under Champions League.
Stillingerne i Champions League FØR runde 4 går i gang
Stort set alle favoritterne ligger allerede i toppen af samtlige grupper i Champions League.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3