top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-11-2013 Champions League runde 4

Kampstart: Tirsdag 5. november 2013 klokken 20:45 
 
Champions League runde 4 starter i aften. FCK skal blandt andet forsøge at hente 3 point imod Galatasaray, så de derved stadig har chancen for at blive enten nummer 2 eller 3 i den meget tætte gruppe B. FCK vil med en sejr i dag få 3 point og dermed have 4 point præcis som Galatasaray. Hvis Real Madrid fortsætter som ubesejret og henter 3 point på udebane mod Juventus, så er gruppen pludselig særdeles åben og alt kan ske.
Andre grupper er mindst lige så interessante som gruppe B. Bookmaker vil på denne side i løbet af tirsdagen og onsdagen - se spil fiduser her, komme med tips til hvilke Champions League kampe, du bør ofre dine odds kroner på.
Betting Tips
20:45 FCK — Galatasaray
  • Bookmaker mener der er god værdi i 1-tallet, idet Galatasaray ikke er nær så skræmmende på udebane sammenlignet med deres hjemmebane. 1-tallet er i skrivende stund cirka 3,25, se i øvrigt den lange optakt til kampen her.
20:45 FC Viktoria Plzen - Bayern München
  • FC Viktoria Plzen er bundprop i gruppe D og sidst Bayern spillede mod dem endte kampen med 5:0 til tyskerne. Dette er formentlig det mest sikre 2-tal i samtlige af tirsdagens kampe, så selv om Arjen Robben ikke spiller i dag, så er odds på 1,16 faktisk fortræffeligt. Meget sikkert 2-tal.
20:45 Manchester City - Cska Moskva
  • City er storfavoritter i dagens kamp og alt andet end en hjemmesejr vil være en overraskelse af de store. 1-tallet giver blot 1,20, men det er overvejende sandsynligt. Et ”X” til odds 7,50 er også en mulighed.
20:45 Paris St Germain - Sporting Anderlecht
  • Paris St Germain med en Zlatan Ibrahimovic og en Edinson Cavani i front er altid fornøjeligt at se på. Tror på en 3-4 måls sejr til PSG. Sidst de 2 hold mødtes på Anderlechts hjemmebane Constant Vanden Stock blev Anderlecht sønderbanket af et Zlatan Ibrahimovic show i verdensklasse. Zlatan var "satan selv" set med belgiske briller, idet han lavede 4 klassemål 23. oktober og Anderlecht blev på hjemmebane ydmyget med en 0:5 lussing. PSG er efter denne magt demonstration formentlig blandt flere iagttagere rykket frem i bussen over, hvem man betragter som værende blandt de største favoritter til at vinde Champions League trofæet i denne sæson. Vanvittigt monster sikkert 1-tal! Mere sikre 1-taller findes næppe. Meget overraskende at man får 1,14 i odds på hjemmesejr, idet Bookmaker vurderer det burde være på 1,05. Odds på over 2,5 mål er på 1,50 fra bet365 og det bør også være sikre penge.
20:45 Real Sociedad - Manchester United
  • Real Sociedad har ikke haft evnerne i dette års Champions League. Ikke et eneste point er det hidtil blevet til i dette års CL. Manchester United har på den anden siden præsteret udmærket og Bookmaker forventer Manchester United snupper alle 3 point i aftenens top mod bund kamp i gruppe A . Et 2-tal giver MEGET høje odds 2,45 på det mest sandsynlige resultat.
20:45 Juventus - Real Madrid
  • Real Madrid er holdet med alle stjernerne. Ronaldo er formentlig den største af dem alle og odds på Real Madrid sejr er på 3. Hvor tit får man odds 3 på at Real Madrid vinder? Svaret er, at det gør man stort set aldrig og er der nogen der kan vinde mod den gamle dame, så er det Real Madrid. Bookmaker tror Real Madrid gør rent bord i gruppe B og snupper den fjerde sejr på stribe.
Vigtig viden til nye tippere: Alle odds stammer fra bet365 - få en konto gratis i dag her og få adgang til alle fordelene.
Odds fra udvalgt bookmaker til Champions League
Oddsene er fundet på bet365 tirsdag eftermiddag. Vil du se de nyeste odds, kan de findes på bet365 her under Champions League.
Stillingerne i Champions League FØR runde 4 går i gang
Stort set alle favoritterne ligger allerede i toppen af samtlige grupper i Champions League.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3