top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-11-2013 Europa League runde 4 optakt og spilfiduser

Europa League torsdag aften er desserten i pølseenden efter Champions League topfodbold såvel tirsdag som onsdag aften. Meget karakteristisk hidtil for Europa League er, at de på forhånd formodede bedste fodboldklubber i denne turnering, faktisk overordnet set klarer sig som forventet. Der er enkelte klubber, som har gjort det bedre end forventet, eksempelvis Ludogorets, Slovan Liberac og ikke mindst danske Esbjerg.
Der er dog lang vej endnu i Europa League og vi er kun godt og vel halvvejs, så alt kan endnu ske. Overordnet set er der dog større chancer for overraskelser i denne turnering, end man ser i Champions League, idet holdene rent styrkemæssigt bedre matcher hinanden. Alle hold i Europa League har også med undtagelse af et enkelt hold allerede fået point på kontoen efter 3 kampe — hvilket er med til at dokumentere dette faktum. Derfor — som jægere på udkig efter de gode odds, så kan vi ligeså godt udnytte at overraskelsen lurer, når oddset er højt nok til at retfærdiggøre et spil, hvis forskellige faktorer taler for det.
På denne side vil vi bringe tips og spil fiduser til aftenens Europa League kampe. Pas på med at kombinere for mange kampe, det er i længden en god idet at spille på så få kampe som muligt, hvis man vil være en spiller, der får overskud på længere sigt. Vælg i stedet 2-5 kampe og spil på dem ”lige på” enkeltvis.
Spil fiduser og betting tips til Europa League torsdag aften
19:00 Esbjerg fB - IF Elfsborg
  • Troen på egne evner og optimisme er utroligt vigtigt på et fodbold hold. Det er set så mange gange før, at hold der BURDE vinde i stedet taber til på papiret væsentligt svagere modstandere. FCK er i Danmark det bedste eksempel på et fremragende spillermateriale, som alligevel startede superligaen med at spille elendigt og tabe kampe på stribe.
    Esbjerg har i de seneste 7 kampe tabt og tabt. Deres kampstatistik viser et blodrødt fodspor på seks nederlag og det eneste lyspunkt i denne tabsrække er en sejr på udebane over NETOP aftenens modstander. Esbjerg kunne med en sejr i dag sikre sig et fortræffeligt udgangspunkt for at gå videre fra Gruppe C og dermed for alvor hægte Elfsborg og Standard Liege af i kampen om videre deltagelse i Europa League. Begrundet i Esbjerg´s decideret ringe dagsform, så ligner det mest sandsynlige resultat et 2-tal til odds 3,90. Ikke engang et ”X” synes at være sandsynligt for et Esbjerg hold, hvor intet fungerer i øjeblikket. Elfsborg møder desuden op til torsdagens kamp i stærkeste opstilling og har ALT at spille for, idet den nationale liga Allsvenskan netop er afsluttet.
18:00 Kuban Krasnodar - Swansea City
  • Swansea bør under normale omstændigheder være et stærkere hold end russiske Kuban Krasnodar. I Europa League har Swansea også hidtil gjort det fortræffeligt og ligger på en sikker 1. plads i sin gruppe med 7 point. Swansea er stadigvæk ubesejret og i dagens møde er det gruppens bundhold Kuban Krasnodar, der skal forsøge at hente 1. point eller 3. point. Odds´ene fra bookmakerne antyder, at dette er et jævnbyrdigt opgør, hvilket Bookmaker også vuederer, at det er. Kan meget vel blive en kedelig målløs affære og et ”X” til 3,25 ligner umiddelbart afgørelsen på denne kamp. Swansea har sine problemer at slås med i Premier League, men vi forventer ikke Michael Laudrup vil spare nogen af profilerne i dagens kamp. Europa League har høj prioritet for Swansea og Laudrup.
21:05 Tottenham Hotspur - FC Sheriff Tiraspol
  • Tottenham er gjort til MEGA favoritter i denne kamp og FC Sheriff Tiraspol fra Moldavien spås ikke mange chancer i denne kamp. Odds på en forventet hjemmesejr er på 1,12 og virker som et sikkert bet. Tror dog så meget på Christian Eriksen og Hotspurs, at spillet på over 2,5 mål til odds 1,40 virker ganske lukrativt.
Service info: Alle odds stammer fra bet365 — få en konto i dag helt gratis her med 1000 kroner i bonus til nye spillere
Odds til Europa League fra bet365
 
Den nyeste odds liste kan ses på bet365 her.
 
 
Stillingerne i Europa League INDEN runde 4 går i gang
 
Mange af favoritterne ligger allerede i toppen af deres grupper i Europa League.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3