top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-11-2013 Europa League runde 4 optakt og spilfiduser

Europa League torsdag aften er desserten i pølseenden efter Champions League topfodbold såvel tirsdag som onsdag aften. Meget karakteristisk hidtil for Europa League er, at de på forhånd formodede bedste fodboldklubber i denne turnering, faktisk overordnet set klarer sig som forventet. Der er enkelte klubber, som har gjort det bedre end forventet, eksempelvis Ludogorets, Slovan Liberac og ikke mindst danske Esbjerg.
Der er dog lang vej endnu i Europa League og vi er kun godt og vel halvvejs, så alt kan endnu ske. Overordnet set er der dog større chancer for overraskelser i denne turnering, end man ser i Champions League, idet holdene rent styrkemæssigt bedre matcher hinanden. Alle hold i Europa League har også med undtagelse af et enkelt hold allerede fået point på kontoen efter 3 kampe — hvilket er med til at dokumentere dette faktum. Derfor — som jægere på udkig efter de gode odds, så kan vi ligeså godt udnytte at overraskelsen lurer, når oddset er højt nok til at retfærdiggøre et spil, hvis forskellige faktorer taler for det.
På denne side vil vi bringe tips og spil fiduser til aftenens Europa League kampe. Pas på med at kombinere for mange kampe, det er i længden en god idet at spille på så få kampe som muligt, hvis man vil være en spiller, der får overskud på længere sigt. Vælg i stedet 2-5 kampe og spil på dem ”lige på” enkeltvis.
Spil fiduser og betting tips til Europa League torsdag aften
19:00 Esbjerg fB - IF Elfsborg
  • Troen på egne evner og optimisme er utroligt vigtigt på et fodbold hold. Det er set så mange gange før, at hold der BURDE vinde i stedet taber til på papiret væsentligt svagere modstandere. FCK er i Danmark det bedste eksempel på et fremragende spillermateriale, som alligevel startede superligaen med at spille elendigt og tabe kampe på stribe.
    Esbjerg har i de seneste 7 kampe tabt og tabt. Deres kampstatistik viser et blodrødt fodspor på seks nederlag og det eneste lyspunkt i denne tabsrække er en sejr på udebane over NETOP aftenens modstander. Esbjerg kunne med en sejr i dag sikre sig et fortræffeligt udgangspunkt for at gå videre fra Gruppe C og dermed for alvor hægte Elfsborg og Standard Liege af i kampen om videre deltagelse i Europa League. Begrundet i Esbjerg´s decideret ringe dagsform, så ligner det mest sandsynlige resultat et 2-tal til odds 3,90. Ikke engang et ”X” synes at være sandsynligt for et Esbjerg hold, hvor intet fungerer i øjeblikket. Elfsborg møder desuden op til torsdagens kamp i stærkeste opstilling og har ALT at spille for, idet den nationale liga Allsvenskan netop er afsluttet.
18:00 Kuban Krasnodar - Swansea City
  • Swansea bør under normale omstændigheder være et stærkere hold end russiske Kuban Krasnodar. I Europa League har Swansea også hidtil gjort det fortræffeligt og ligger på en sikker 1. plads i sin gruppe med 7 point. Swansea er stadigvæk ubesejret og i dagens møde er det gruppens bundhold Kuban Krasnodar, der skal forsøge at hente 1. point eller 3. point. Odds´ene fra bookmakerne antyder, at dette er et jævnbyrdigt opgør, hvilket Bookmaker også vuederer, at det er. Kan meget vel blive en kedelig målløs affære og et ”X” til 3,25 ligner umiddelbart afgørelsen på denne kamp. Swansea har sine problemer at slås med i Premier League, men vi forventer ikke Michael Laudrup vil spare nogen af profilerne i dagens kamp. Europa League har høj prioritet for Swansea og Laudrup.
21:05 Tottenham Hotspur - FC Sheriff Tiraspol
  • Tottenham er gjort til MEGA favoritter i denne kamp og FC Sheriff Tiraspol fra Moldavien spås ikke mange chancer i denne kamp. Odds på en forventet hjemmesejr er på 1,12 og virker som et sikkert bet. Tror dog så meget på Christian Eriksen og Hotspurs, at spillet på over 2,5 mål til odds 1,40 virker ganske lukrativt.
Service info: Alle odds stammer fra bet365 — få en konto i dag helt gratis her med 1000 kroner i bonus til nye spillere
Odds til Europa League fra bet365
 
Den nyeste odds liste kan ses på bet365 her.
 
 
Stillingerne i Europa League INDEN runde 4 går i gang
 
Mange af favoritterne ligger allerede i toppen af deres grupper i Europa League.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3