top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-11-2013 Betting Tips; Superliga: FCM - Esbjerg, Kampstart 3. november, kl 19:00

Kampstart: Søndag 3. november 2013, kl 19:00
Esbjerg har succes på den internationale scene i Europa League og har vundet mod Standard Liege og Elfsborg og det var en fryd, at se dem spille lige op mod mægtige Salzburg — en kamp som Esbjerg burde have fået mindst uafgjort i.
I superligaen og pokal turneringen kommer resultaterne blot ikke mere i hus pr. automatik, hvilket de gjorde tidligere på sæsonen i kraft af den ekstremt effektive offensive motor på holdet. Esbjerg har tidligere i denne sæson scoret sindssygt mange mål, så man nogen gange troede, det var en tenniskamp man sad og så på. Vi skal helt tilbage til 29. september, hvor Esbjerg sidst havde en af sine målrige dage , idet de her slog superligaens prygelknabe SønderjyskE med 4:1. Den primære grund til at Esbjerg ikke vinder sine kampe mere er, at holdet ikke fungerer længere på de offensive pladser.
FCM er superligaens førerhold. 26. oktober var en skæringsdato for det økonomisk trængte FCM hold, idet de på denne dato tabte deres første kamp i superligaen efter at have overlevet 12 spillerunder uden nederlag. En stor overraskelse var det egentlig ikke, idet FCM havde spillet mange uafgjorte kampe op til dette nederlag, så flere hold er nu kommet særdeles tæt på midtjydernei toppen ikke mindst mesterskabs bejlerne fra AaB, FCK og OB. Bookmaker tror ikke på overtro, men FCM fik sit første nederlag i kamp nummer 13! — det var dog en lørdag og ikke en fredagskamp.
  • Betting Tips: Denne kamp er uhyre interessant. 2 af de bedste hold i superligaen i starten af sæsonen er begge i formkrise og hvad sker der, når de møder hinanden? Tidligere har begge hold været garanter for en masse mål og som tingenes tilstand er i øjeblikket med point krise på begge hold, så forventer vi at begge hold vil gå efter de 3 point. En uafgjort er med andre ord ikke acceptabel for nogen af holdene. Odds på et 2-tal på Esbjerg er helt oppe i 3,60 og vi vurderer, at FCM stadigvæk ikke har sundet sig over 2 nederlag i træk til FCN og derfor igen vil få et hak i næsen i dag af Esbjerg. FCM har helt glemt, hvordan det føles at vinde en fodboldkamp.
Service into til nye tippere: Odds på denne side er hentet på Bet365, som også anbefales til NETOP denne kamp. Få en konto nu - helt gratis + 1000 kroner bonus her.
På den globale scene klarer Esbjerg sig forrygende
Esbjerg ligger på en flot andenplads i sin gruppe i Europa League.
 
 
 
FCM har også økonomien at slås med
De økonomiske problemer i FCM kan ikke undgå at få indflydelse på resultaterne indirekte. Efter mange uafgjorte kampe er FCM begyndt at tabe sine kampe og det er sandsynligt, at det også bliver nederlag til FCM i dag. Esbjerg er ikke dårlige, de har blot haft deres fokus på det internationale mere end det nationale.
 
 
Stillingen i superligaen i øjeblikket
Esbjerg kan med en sejr komme op i toppen af superligaen igen.
 
 
Kamp formen er for begge hold i den nedre del af superligaen
Det er dog formentlig Esbjerg, der vil være bedst til at takle modgangen, da de ikke har været ubesejrede i 12 kampe i træk som FCM. FCM er rundtossede i øjeblikket og det skal vi profitere på!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3