top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-11-2013 Betting Tips; Superliga: FCM - Esbjerg, Kampstart 3. november, kl 19:00

Kampstart: Søndag 3. november 2013, kl 19:00
Esbjerg har succes på den internationale scene i Europa League og har vundet mod Standard Liege og Elfsborg og det var en fryd, at se dem spille lige op mod mægtige Salzburg — en kamp som Esbjerg burde have fået mindst uafgjort i.
I superligaen og pokal turneringen kommer resultaterne blot ikke mere i hus pr. automatik, hvilket de gjorde tidligere på sæsonen i kraft af den ekstremt effektive offensive motor på holdet. Esbjerg har tidligere i denne sæson scoret sindssygt mange mål, så man nogen gange troede, det var en tenniskamp man sad og så på. Vi skal helt tilbage til 29. september, hvor Esbjerg sidst havde en af sine målrige dage , idet de her slog superligaens prygelknabe SønderjyskE med 4:1. Den primære grund til at Esbjerg ikke vinder sine kampe mere er, at holdet ikke fungerer længere på de offensive pladser.
FCM er superligaens førerhold. 26. oktober var en skæringsdato for det økonomisk trængte FCM hold, idet de på denne dato tabte deres første kamp i superligaen efter at have overlevet 12 spillerunder uden nederlag. En stor overraskelse var det egentlig ikke, idet FCM havde spillet mange uafgjorte kampe op til dette nederlag, så flere hold er nu kommet særdeles tæt på midtjydernei toppen ikke mindst mesterskabs bejlerne fra AaB, FCK og OB. Bookmaker tror ikke på overtro, men FCM fik sit første nederlag i kamp nummer 13! — det var dog en lørdag og ikke en fredagskamp.
  • Betting Tips: Denne kamp er uhyre interessant. 2 af de bedste hold i superligaen i starten af sæsonen er begge i formkrise og hvad sker der, når de møder hinanden? Tidligere har begge hold været garanter for en masse mål og som tingenes tilstand er i øjeblikket med point krise på begge hold, så forventer vi at begge hold vil gå efter de 3 point. En uafgjort er med andre ord ikke acceptabel for nogen af holdene. Odds på et 2-tal på Esbjerg er helt oppe i 3,60 og vi vurderer, at FCM stadigvæk ikke har sundet sig over 2 nederlag i træk til FCN og derfor igen vil få et hak i næsen i dag af Esbjerg. FCM har helt glemt, hvordan det føles at vinde en fodboldkamp.
Service into til nye tippere: Odds på denne side er hentet på Bet365, som også anbefales til NETOP denne kamp. Få en konto nu - helt gratis + 1000 kroner bonus her.
På den globale scene klarer Esbjerg sig forrygende
Esbjerg ligger på en flot andenplads i sin gruppe i Europa League.
 
 
 
FCM har også økonomien at slås med
De økonomiske problemer i FCM kan ikke undgå at få indflydelse på resultaterne indirekte. Efter mange uafgjorte kampe er FCM begyndt at tabe sine kampe og det er sandsynligt, at det også bliver nederlag til FCM i dag. Esbjerg er ikke dårlige, de har blot haft deres fokus på det internationale mere end det nationale.
 
 
Stillingen i superligaen i øjeblikket
Esbjerg kan med en sejr komme op i toppen af superligaen igen.
 
 
Kamp formen er for begge hold i den nedre del af superligaen
Det er dog formentlig Esbjerg, der vil være bedst til at takle modgangen, da de ikke har været ubesejrede i 12 kampe i træk som FCM. FCM er rundtossede i øjeblikket og det skal vi profitere på!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3