top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-11-2013 Betting Tips: Champions League; FCK - Galatasaray, Kampstart 5. november, kl. 20:45

Kampstart: Tirsdag 5. november 2013, kl. 20:45
Runde 4 i Champions League starter i aften. Den mest interessante kamp set med danske øjne er naturligvis FCK´s møde mod tyrkiske Galatasaray, som sidst på overbevisende manér på hjemmebanen i Türk Telekom Arena slog FCK sikkert med 3:1. Intet er dog afgjort endnu i gruppe B, idet 2. pladsen stadigvæk er inden for rækkevidde for såvel Juventus, Galatasaray og FCK.
FCK har ikke gjort mere end forventet hidtil i Champions League, idet de har tabt de seneste 2 udekampe mod henholdsvis Real Madrid og Galatasaray. Især i kampen mod Real Madrid var FCK chanceløse og kampen kunne være endt endnu mere pinligt, end den faktisk gjorde.
I kampen mod Galatasaray havde FCK sine muligheder, men relativt hurtigt stod det klart, at Galatasaray på sin egen hjemmebane bare er meget formstærke. Mange store hold har fået MEGA klø på Türk Telekom Arena, det var FCK også lige ved, men et mål i kampens døende minutter gjorde, at FCK kunne rejse hjem med æren i behold.
Galatasaray er på papiret et bedre hold end FCK — hvilket det forrige opgør i første halvleg især var et bevis på, da kampen her allerede blev afgjort, idet resultattavlen viste 3:0, da spillerne gik til pause. FCK var dog i stand til at hæve sit niveau i anden halvleg og var ydermere i stand til at redde sit internationale omdømme med et klædeligt reduceringsmål i det 88. minut sat ind af duracell kaninen Claudemir.
Galatasaray har ca. 2000 meget energiske, råbende, engagerede og feststemte Galatasaray fans på lægterne i aften og det bliver spændende at se, hvem der kan skabe mest stemning, gejst og glæde til gavn for deres klub på banen. Især er hjemmebane publikummet en væsentlig faktor til at Galatasarays modstanderne ofte har det særdeles svært, når de gæster Türk Telekom Arena.
FCK har en stærk hjemmebane. Holdet har ikke tabt 7 gruppespilskampe i træk, selv Juventus måtte som bekendt lide den tort, blot at få 1:1 i Parken trods det, at holdet havde chancer til mindst 3-4-5 mål. Parken er historisk set en fæstning, som er meget svær at indtage. Det er lidt vildt, at FCK ALDRIG har tabt en gruppespils kamp på hjemmebane i Champions League. Det skal vi profitere på i aften!!!
 
Betting Tips:
  • Galatasarays hollandske playmaker Wesley Sneijder er skadet og bliver ikke klar til kampen i aften. Det samme gør sig gældende for målmand Fernando Muslera fra Uruguay. Begge spillere er vigtige faste spillere på Galatasarays hold. Desuden er Galatasaray på udebane ofte et ganske anderledes hold end de er på hjemmebane. Galatasays træner Mancini har udtalt på et pressemøde, at de forventer at få enten 1 eller 3 point mod FCK. Med andre ord: Galatasaray forventer ikke pr. automatik at få 3 point i Parken. FCK har i Parken en formkurve, der i den grad peger opad. De seneste 2 kampe er blevet vundet og i begge fodboldkampe er der blevet scoret 4 mål af FCK! FCK er i den grad kommet i scorings hopla. Dette sammenholdt med at FCK er ubesejret på hjemmebane i Champions League gruppespilskampene, så forventer Bookmaker, at mindst 2 mål vil blive scoret på Galatasaray´s reservemålmand Eray Iscan. Odds på hjemmesejr og 1-tal er på 3,25, hvilket er kanon godt. Odds på ”X” er på 3,40. Odds på 2-tal er på 2,35. Bookmaker vurderer, at 1-tallet er sandsynligt med historikken i mente og sekundært et ”X” — når FCK kunne få uafgjort mod Juventus, så vil de med den flotte hjemmebane statistik også med overvejende sandsynlighed kunne hente point mod et skadesplaget tyrkisk mesterhold.
  • Mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,80. Bookmaker forventer mange mål i begge ender.
  • Gode bud på kampens resultat er 2:1 til odds 11 fra bet365. 2:2 til odds 12. Et højt odds på kampens resultat er 4:2 til odds 67 fra bet365.
Info til nye tipsters og supertippere: Alle odds stammer fra bet365. Få en konto i dag og start med 1000 kroner på DIN betting konto — helt gratis her.
 
Turkey på menuen i aften
Velbekomme og god kamp
 
Galatasaray har vigtige nøglespillere skadet
2 meget vigtige spillere bliver med garanti ikke klar til kamp i aften. Galatasaray´s hollandske guldfugl playmakeren Wesley Sneijder kommer ikke i kamp i aften.
Den faste målmand Fernando Muslera bliver heller ikke klar, hvilket også er tilfældet for reserven Ufuk Ceylan. I stedet bliver det 3. målmand Eray Iscan, der aldrig har stået på mål i Champions League kampe før, og i den nationale liga har han kun optrådt meget få gange. FCK har i Johan Wiland en rutineret målmand med Champions League erfaring.
 
Mange mål i begge ender
En 3. målmand på Galatasarays hold og et FCK hold, der satser på offensiven og de 3 point, det borger for en målrig kamp til over 2,5 mål fra bet365 til odds 1,80.
 
 
Taktik slår talent
Juventus fik blot 1-1 mod FCK i Parken. Meget sandsynligt at FCK kan hente et godt resultat mod Galatasaray tirsdag aften, idet FCK er i bedre kampform nu, end de var på det tidspunkt de spillede mod Juventus, plus Galatasaray er skadesplaget og et mindre godt hold end Juventus.
Galatasaray har fanatiske fans
Galatasaray har cirka 2000 fans med i Parken i aften. Stemning og kamp mellem FCK´s fans og Galatasaray´s fans på lægterne — en kamp i kampen — det bliver skønt at skulle være en del af. Champions League fodbold er drømmebold for fodbold fans som os.
 
 
FCK kan og VIL Champions League
FCK og Ståle vil gå efter sejren i aften. De ved at Galatasaray på udebnane er et fodbold hold, som man på en god dag godt kan vinde imod — især i Parken. Odds på 1-tallet på 3,25 er ganske fornuftigt.
  • Bedre end de fleste: Har du ikke allerede en konto hos bet365, så er det i dag, du bør få det. Bet365 har 93 markeder på samtlige Champions League kampe og Bookmaker mener, at Bet365 er bedst af alle bookmakere til NETOP topfodbold. Få gratis konto hér med 1000 gratis bonus kroner til at oddse med.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3